Сайтът използва бисквитки.

 • 20% ОТСТЪПКА на козметика BIODERMA ABCDerm
  Поръчай сега
 • До 25% ОТСТЪПКА на козметика EUCERIN
  Поръчай сега
 • До 30 % ОТСТЪПКА на слънцезащитни продукти
  Поръчай сега
 • Защо Витания?
  » » »
  ФУНГИТЕР Лак против гъбички по ноктите 2.5 мл. ФОРТЕКС

  ФУНГИТЕР Лак против гъбички по ноктите 2.5 мл. ФОРТЕКС

  Fungiter 5% medicated nail lacquer 2.5 ml.
  Кат. №: 72790
  ФУНГИТЕР Лак против гъбички по ноктите 2.5 мл. ФОРТЕКС 33,90 лв. от Vitania.bg
  33.90 лв. При покупка получавате: 2.37 бонус точки
  Купи само за
  3.39 лв. + 305.1 бонус точки.
  Описание на ФУНГИТЕР Лак против гъбички по ноктите 2.5 мл. ФОРТЕКС

  ФОРТЕКС / FORTEX  ФУНГИТЕР ЛАК ПРОТИВ ГЪБИЧКИ ПО НОКТИТЕ 2.5 МЛ. описание:

  Fortex Фунгитер 5% Лечебен лак за нокти помага за лечение на гъбички и инфекции по ноктите. Отличното му действие се дължи на активната му съставка Аморолфин, която атакува микроорганизмите, които причиняват гъбични инфекции. Фортекс Фунгитер 5% Лечебен лак за нокти предлага ефективна грижа и лечение на засегнатите участъци и възстановява здравето на нокътната плочка само с едно нанасяне седмично. Всякa опаковка от 2,5 ml се състои от 1 стъклена бутилка, напълнена с лечебен лак за нокти, 30 почистващи тампона, 30 пили за нокти, 10 шпатули и листовка.

  ФОРТЕКС / FORTEX  ФУНГИТЕР ЛАК ПРОТИВ ГЪБИЧКИ ПО НОКТИТЕ 2.5 МЛ. употреба:

  Винаги използвайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

  ФУНГИТЕР 5% лечебен лак за нокти трябва да се прилага върху засегнатите нокти веднъж седмично точно според инструкциите за употреба:

  Инструкции за употреба:
  Стъпка 1: Изпилете нокътя
  Преди първото приложение изпилете възможно най-старателно инфектираните части от нокътя, включително повърхността на нокътя, като използвате предоставената пила за нокти. ВНИМАНИЕ: Пилите за нокти, използвани за инфектирани нокти да не се използват върху здрави нокти. В противен случай инфекцията може да се разпространи. За да предотвратите разпространяване на инфекцията, внимавайте предоставените пили за нокти да не се използват от други.

  Стъпка 2: Почистете нокътя
  Използвайте един от предоставените тампони (или лакочистител) за да почистите повърхността на нокътя.
  Повторете стъпки 1 и 2 за всеки засегнат нокът.

  Стъпка 3: Вземете малко лак от бутилката
  Потопете една от предоставените шпатули за многократна употреба в бутилката с лечебния лак за нокти. Лакът не трябва да се избърсва от ръба на бутилката, преди да се нанесе.

  Стъпка 4: Нанесете лечебния лак за нокти
  Нанесете лечебния лак равномерно по цялата повърхност на нокътя. Повтаряйте тази стъпка за всеки увреден нокът. Оставете третирания нокът (нокти) да изсъхне за около от 3-5 минути.

  Стъпка 5: Почистване на шпатулите
  Предоставените шпатули са за многократна употреба. Важното е те да се почистват старателно след всяка лечебна процедура с помощта на същия тампон, използван за почистване на нокътя. Избягвайте да докосвате току-що третираните нокти с тампона. Затваряйте плътно бутилката с лака за нокти. Внимателно изхвърляйте тампона, защото е запалим.

  Преди да използвате отново лечебния лак за нокти, първо премахнете стария слой лак от ноктите си с помощта на тампон, след което изпилете ноктите, ако е необходимо.
  Нанесете отново лечебния лак за нокти, както е описано по-горе в инструкцията за употреба.
  Когато изсъхне, лакът за нокти не се влияе от сапун и вода, така че можете да си миете ръцете и краката както обикновено.
  Важно е да продължите да използвате ФУНГИТЕР 5% лечебен лак за нокти, докато инфекцията не се изчисти и здравите нокти не пораснат. Това обикновено отнема 6 месеца за ноктите на ръцете и 9 до 12 месеца за ноктите на краката. Ще забележите израстването на здрав нокът на мястото на увредения.
  Ако случайно сте погълнали ФУНГИТЕР 5% лечебен лак за нокти
  Ако Вие или някой друг случайно погълнете лечебния лак за нокти, свържете се незабавно с Вашия лекар или фармацевт или посетете най-близката болница.

  Ако сте пропуснали да използвате ФУНГИТЕР 5% лечебен лак за нокти
  Не се тревожете, ако пропуснете употребата на лечебния лак в определеното за това време. Когато се сетите, започнете приложението на продукта отново съгласно инструкциите за употреба.

  Ако сте спрели употребата на ФУНГИТЕР 5% лечебен лак за нокти
  Не спирайте употребата на ФУНГИТЕР 5% лечебен лак за нокти докато Вашият лекар не Ви уведоми да го направите. В противен случай е възможно инфекцията да се възобнови.

  Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на това лекарство, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

  4. Възможни нежелани реакции
  Както всички лекарства, това лекарство може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава.

  Спрете да използвате ФУНГИТЕР 5% лечебен лак за нокти и потърсете незабавна медицинска помощ, ако имате някоя от следните реакции:

  Редки нежелани реакции (може да засегнат до 1 на 1000 души)
  Вашият нокът може да промени цвета си, да се счупи или да стане чуплив.

  Много редки нежелани реакции (може да засегнат до 1 на 10 000 души)
  Усещане за парене в областта около нокътя.

  С неизвестна честота (честотата не може да бъде установена от наличните данни)
  Зачервяване, сърбеж, уртикария, мехури по кожата и алергична кожна реакция (контактен дерматит).

  Не използвайте ФУНГИТЕР 5% лечебен лак за нокти

  - ако сте алергични към активното вещество (аморолфин) или към някое от помощните вещества на ФУНГИТЕР 5% лечебен лак за нокти (изброени в точка 6).

  Предупреждения и предпазни мерки

  Това лекарство може да причини алергични реакции, някои от които могат да бъдат сериозни. Ако това се случи, веднага прекратете прилагането на продукта, отстранете лечебния лак за нокти с предоставените тампони за почистване и потърсете медицинска помощ. Продуктът не трябва да се прилага повторно.

  Потърсете спешно медицинска помощ, ако имате някои от следните симптоми:

  - затруднено дишане;

  - подуване на лицето, устните, езика или гърлото;

  - силен кожен обрив.

  Говорете с Вашия лекар или фармацевт, преди да използвате ФУНГИТЕР 5% лечебен лак за нокти, ако:

  - страдате от диабет;

  - сте на лечение поради слаба имунна система;

  - имате лошо кръвообръщение в ръцете и краката;

  - имате сериозно увреждане или инфекция на нокътя.

  Ако случайно ФУНГИТЕР 5% лечебен лак за нокти попадне в очите или ушите, веднага промийте с вода и се свържете с Вашия лекар или фармацевт. Избягвайте контакт на лечебния лак с лигавиците. Не го вдишвайте. Лечебният лак не трябва да се нанася върху кожата около нокътя. Когато работите с органични разтворители (разредители, бял спирт и др.), носете непромокаеми ръкавици, за да запазите лечебния лак върху ноктите.


  ФОРТЕКС / FORTEX  ФУНГИТЕР ЛАК ПРОТИВ ГЪБИЧКИ ПО НОКТИТЕ 2.5 МЛ. състав:

  Активно вещество: 1 ml съдържа 55,74 mg аморолфинов хидрохлорид (amorolfine hydrochloride), еквивалентен на 50 mg аморолфин (amorolfine) (5% w/v аморолфин).

  Помощни вещества: амониев метакрилат съполимер тип А (Eudragit RL 100), триацетин, бутилацетат, етилацетат, безводен етанол.
  Допълнителна информация

  ФУНГИТЕР Лак против гъбички по ноктите 2.5 мл. ФОРТЕКС се предлага във vitania.bg на цена от 33,90 лв. Може да бъде закупен и на място във физическите ни обекти, цената е различна от тази в сайта, на адрес: София - Метростанция Константин Величков, София - Метростанция Жолио Кюри, София - Метростанция Младост 1, София - Люлин, Кауфланд, София - Младост 4, Кауфланд, София - Дружба, BILLA, София - Дружба, T MARKET, София - Студентски град, Димитровград - Кауфланд, Петрич - Кауфланд, Сандански - Кауфланд. Както всички други продукти от категория Антимикотици, този също може да бъде доставен до вашата врата бързо и евтино.
  ФУНГИТЕР Лак против гъбички по ноктите 2.5 мл. ФОРТЕКС се произвежда от Fortex и може да бъде закупен от vitania.bg на преференциална цена от 3,39 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  При пазаруване от vitania.bg получавате:
  1. Безплатна доставка над 100.00 лева.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.
  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.
  10,40 лв.