Сайтът използва бисквитки.

 • До 40% ОТСТЪПКА на продукти при гъбички на краката и ноктите
  Поръчай сега
 • 25% ОТСТЪПКА на козметика MUSTELA
  Поръчай сега
 • До 15% ОТСТЪПКА на анти-ейдж грижа DIFA COOPER MAGISTRALI
  Поръчай сега
 • До 25% OТСТЪПКА на продукти DANHSON
  Поръчай сега
 • Специални предложения

  Абонирай ме

  Защо Витания?

  Bioshield / Биошилд - представяне на компанията

  Хранителни добавки и козметика с безкомпромисен контрол

  За компанията „Биошилд” ООД   


  „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) e българска компания, създадена през 2006 година в София. Фирмата има за свой основен предмет на дейност търговия с медицинска козметика и хранителни добавки. В своята работа тя си партнира с американски компании, лидери в производството на иновативни хранителни добавки, а листата с козметични продукти се консултира от признати експерти от Европа и включва биоактивни вещества с доказана ефективност и високо качество.
  И двете основни групи продукти на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) се предлагат на наситен, високо конкурентен пазар с ухажвани, задоволени потребители. За да пробие и остане на него, на българския производител му е необходим много хъс, иновативни и качествени продукти с безкомпромисно качество и категорично, бързо видимо  действие.

  Козметиката „Биошилд” ООД

  Козметиката на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) е с дерматологична насоченост. Тя се разработва от дерматолози с богата практика и опит. На базата на безспорни класически формули се композират продукти от биоактивни висококачествени субстанции.
  Серията от шампоани е предназначена за характерни, широко разпространени проблеми на кожата на главата – пърхот, косопад, псориазис и себореен дерматит.
  Действената им сила идва от разработената и доразвита от „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) катран-базирана формула, която обединява доказаните от векове употреба качества на катрана с модерните технологични възможности.
  Собствена, високо ефективна формула българският производител поставя и в основите на продуктите за минимизиране и ликвидиране на косопада. Тя е резултат на целенасочените усилия на висококвалифицирания екип дерматолози, изследователи и лекари на компанията.

  Шампоаните „Биошилд” ООД

  Това са ефективни, висококачествени продукти на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd), в които се влагат само клинично изпитани съставки, притежаващи противопърхотни свойства. Тестват се от дерматолози-професионалисти и практикуващи козметици. Предлагат се изделия за всички типове коса.

  Серията „Neoval” премахва пърхота благодарение на новаторската формула, носеща синергията на piroktone olamine и pyrithione zinc. Тя е разработено от учени-фармаколози от Тулузкия университет във Франция. Двете съставки взаимно усилват действието си и постигат отлични резултати както при нормална към суха и суха, така и при нормална към мазна и мазна коса.
  „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) ви предлага решение и когато пърхотът е придружен с досадно лющене и зачервяване на скалпа. За подобни случаи е „Neoval Tar”. Този продукт на българския производител на медицинска козметика включва в състава си хвойнов катран, салицилова киселина, глицерин, метионин, смрадлика и сарсапарила. Така ви гарантира успешно противовъзпалително, противогъбично и противопаразитно действие. Шампоанът успокоява сърбежа и активира регенеративните процеси в кожата и косата.

  Серията „Defluval” на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) включва шампоан и лосион с ефективно действие срещу косопад. Те са предназначени за всички типове коса.
  Шампоанът разчита на специална формула с трихогенен комплекс. Тази съставка обединява традиционни и модерни знания и успешно минимизира падането на косата, активира растежа й, подпомага доставката на кислород до епителните клетки и като резултат постига жизнена и красива, с видимо подобрено състояние коса.
  В „Defluval lotion” специалистите на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) са вложили основни аминокиселини, гликопротеини и олигоелементи. Те активират заздравяването и укрепването на косъма и неговия фоликул на биохимично ниво. За по-силна, по-издръжлива и гъвкава коса продуктът обогатява скалпа с екстракт от мая и цинков хлорид, витамини от групата В и витамин Е.

  Два продукта – шампоан и лосион – съдържа и серията на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) с кафяви водорасли „Psorial Algae”. Основната им насоченост е против псориазис и раздразения на скалпа. Те контролират себума и подтискат образуването на пърхот. Активните им съставки са извлечени от върба, червена хвойна, бреза. Включват салицилова киселина, биосяра и урея. Екстрактът от кафяви водорасли ги обогатява с витамини А, C, Е, зеаксантин, сяра и алгинова киселина и осигурява микроелементите желязо, цинк, йод, селен, магнезий, манган, силиций.

  Пълната гама козметични продукти

  •   „Neoval” на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) – дерматологичен шампоан против пърхот за нормална/суха коса;

  •   „Neoval” на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) – дерматологичен шампоан против пърхот за нормална/мазна коса;

  •   „Neoval Tar” на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) – против зачервяване и лющене в окосмената част на главата;

  •   „Defluval” на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) – шампоан против косопад за всички типове коса;

  •   „Defluval lotion” на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) – за възстановяване и регенериране метаболизма на клетките на косата;

  •   „Psorial Algae” на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) – шампоан с кафяви водорасли за нормална/мазна коса;

  •   „Psorial Algae” на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) – лосион с кафяви водорасли за нормална/мазна коса.


  Медицинската козметика на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) ви гарантира висока ефективност и безкомпромисно контролирано качество при адекватна цена.


  Хранителните добавки на „Биошилд” ООД

  Напрегнатият и в същото време обездвижен начин на живот, все по-рафинираната храна с безброй изкуствени добавки водят до парадоксалното състояние да сме затлъстели, без да сме осигурили необходимите хранителни вещества за нормалната работа и здраве на организма. Затова все по-широко разпространение намират продуктите, доставящи ни директно задължителните за нормално съществуване активни биологични субстанции.
  Дейността на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) е обвързана с произвеждането на хранителните добавки с високи функционални свойства. Те са насочени предимно към подпомагане на имунната система, детското здраве, доброто зрение, преодоляване на болката и възпаленията при травми и хирургични интервенции, укрепване на костите и зъбите и т.  н.
  Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) работи в ясно определени приоритетни области, поставяйки си задачата да подпомага със своите висококачествени продукти преодоляването на масово разпространени здравни проблеми.

  Имунология „Биошилд” ООД

  Основен дял на продуктите за укрепване на имунитета на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) се пада на серията, произвеждана под регистрираната търговска марка „Biozin”.
  Те имат за своя основна активна съставка лактоферин. Това е биоактивно вещество, съдържащо се основно в коластрата. Общопризнати са свойствата му да подкрепя и стимулира имунната система.
  Той възпрепятства прикрепянето на вирусите към клетъчните мембрани, стопира навлизането им в клетките и минимизира подвижността им, когато вече са навлезли в тъканите. Има доказана антибактериална и антимикотична сила.
  Действа като пробиотик в стомашно-чревния тракт. Оптимизира усвояването на желязото на клетъчно ниво и на тази база има силно антиоксидантно въздействие.
  „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) предлага лактоферина в „Biozin”-продуктите както чист, така и в комбинация с други природни имуномодулатори. Те са насочени към всички нуждаещи се над 12 годишна възраст или пък са ориентирани към конкретна целева група – деца, жени.
  Разработени са и други имуностимулиращи продукти на базата на хламиферин комплекс, лизозим, цинк, ехинацея и витамини. Предназначени са за преодоляването на специфични здравни проблеми.

  Листа на продуктите за подкрепа на имунитета

  •   „Biozin” на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd);

  •   „Biozin Immunobalance” на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd);

  •   „Biozin Mama” на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd);

  •   „Biozin Kids” на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd);

  •   „Immunozin Booster” на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd);

  •   „Cavisept” на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) – за лигавицата на фаринкса и устата;

  •   „Setrazin” на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) – за помощ при урогенитални инфекции.

  Педиатрия „Биошилд” ООД

  Детското здраве и благополучие е важно за всеки от нас и за обществото като цяло. Затова и един от приоритетите на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) при производството на хранителни добавки са точно децата.  
  Продуктите са композирани от натурални съставки и активни вещества, естествено присъщи за дейността на детския организъм. Те са така подбрани, че да решават проблемите ефикасно, без да натоварват крехкия метаболитен баланс. Насочени са към преодоляване на проблемни състояния, най-често срещани при децата от кърмаческа възраст до порастването им.
  Продуктът за подкрепа на имунната система, създаден от „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd)  за деца – от новородени до тинейджъри – съдържа коластра, витамин D₃, цинк и инозитол. Съставът му не включва алкохол, захар и глутен. Активира собствените съпротивителни сили на организма и повишава устойчивостта му на инфекции и болести.
  Възпаленията на дихателните пътища са едни от най-честите заболявания в детска възраст. Предлаганият сироп е само от натурални съставки – мед, екстракти от росянка, гринделия, ацерола и живовляк и е за деца над 3 годишна възраст.
  Когато вашето бебе изпитва недостиг на лактаза, а все още се храни само с мляко, отново можете да се доверите на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) и неговите капки с лактаза.
  А при констипация използвайте сиропа от магнезиев цитрат, фруктоолигозахариди (FOS), галактоолигозахариди (GOS), инулин.

  Листа на хранителните добавки за деца


  •   „Biozin Kids” на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) е имуностимулатор за деца;

  •   „BioAmica” на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) са капки за бебета с лактаза;

  •   „WellMove Baby” на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) е сироп против констипация;

  •   „Ben Tuss Junior” на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) е сироп с мед за укрепване лигавиците на дихателните пътища.

  Офталмология „Биошилд” ООД

  Зрението е сетивото, което доставя почти целия обем информация, необходима ни за ориентация в околната среда и адаптирането ни към нея. Когато очите отслабнат от постоянната преумора или се разболеят, качеството ни на живот драстично се влошава. Една от хранителните добавки на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) е предназначена точно за подобни ситуации.
  „Oxibio – антиоксидант” съдържа най-важните вещества, осигуряващи отчетливо, остро зрение, качествено виждане в цвят и здрави очи. Лутеин, зеаксантин, алфа-липоева киселина  и N-ацетил-L-цистеин освен пряко функционално действие имат и мощна антиоксидантна сила, която защитава фините тъкани на окото от вредите, нанасяни от свободните радикали.
   Препаратът е особено подходящ за защита и подкрепа при започнали процеси на възрастова дегенерация на макулата, катаракта, диабетна ретинопатия, глаукома. Синдромът на „сухото око” днес е едно от най-масовите страдания.  „Oxibio – антиоксидант” на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) се справя чудесно с него и ви връща лекотата и спокойствието при гледане.
  Важно е да се отбележи, че разработена за нуждите на офталмологията, формулата на тази хранителна добавка надхвърля границите й и повлиява благотворно много други системи и органи – сърцето и кръвопреносната система, ставите, косата и кожата, дихателните пътища – особено ако сте пушач. Приемането й оптимизира хормоналния баланс, подпомага устойчивостта на студ и зарази и т. н.

  Офталмологични хранителни добавки

  •   „Oxibio – антиоксидант” на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd).

  Травматология „Биошилд” ООД

  За тялото ни травми са не само ежедневните по-малки и по-значими контузии в нормалната ни дейност. Като тежък травматизъм то изживява медицинските и хирургични намеси – от изваждане на сливиците до денталните интервенции и процедурите на естетичната хирургия.
  За преодоляването на подобни рискови състояния „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) има създаден специален продукт. Той е резултата на плодотворното сътрудничество на българския производител с признати лидери в разработването на биоактивни ензими.
  „Semax S 15” е естествено средство за възстановяване на организма. Той се базира на характерния ензим серациопептидаза, осигуряващ отличен противовъзпалителен и противоболков ефект. Премахва отоците и подтиска появата им, не дразни стомаха. Като активно вещество, свойствено за жизнените процеси на самия организъм, той не предизвиква никакви нежелани странични явления.

  Продукти при травми и хирургични интервенции

  •   „Semax S 15” на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) – естествено средство за възстановяване, противовъзпалително и противоболково.

  Остеопороза „Биошилд” ООД

  От чупливи кости страда почти половината население над 50 г. А тежките фрактури при по-възрастните водят до залежаване, съпроводено с куп усложнения. Лечението им е трудно и скъпо.
  В помощ на всички, борещи се с остеопорозата и за превенцията й екипът на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) предлага „Osteozin”. Таблетките съдържат витамин К₂ в неговата натурална форма, допълнен с витамин D₃ и калций. Формулата подпомага оптималното усвояване на калция и фосфора. Това ще рече – предотвратява калцирането на артериите и тъканите, насочвайки минералите към изграждането и укрепването на здрави кости и зъби. Допълнителен ефект е нормализиране на кръвосъсирването.
  „Osteozin” на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) е посветен на борбата с остеопорозата, но е отлично профилактично средство и за формиране на костната система и зъбите при деца над 3 години.

  Хранителна добавка за здрави кости и зъби на

  •   „Osteozin” на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd).

  Безкомпромисен контрол на качеството

  Формулите, съставките и производствената технология, използвани от „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) се контролират от FDA /Агенция за контрол върху храните и лекарствата в САЩ/. Чрез Добрите лабораторни и производствени практики и контрол на различните етапи от проектирането до излизането на пазара на всеки продукт се гарантира сигурност, безопасност и несъмнено качество, отразено в сертификатите на United Natural Product Alliance и NSF.

  Продуктите на „Биошилд” ООД (“BioShield” Ltd) въздействат ефикасно и гарантират желаните резултати без скрити странични ефекти. С употребата им бързо ще постигнете укрепване на здравето си и повишаване на качеството на живота си.