Сайтът използва бисквитки.

»
A-Derma

A-Derma

“А-Дерма” е дермокозметика от Франция, която се отличава с уникалната си базова съставка, извлечена от овес Rhealba и с основния си ориентир към деликатната, крехка кожа.

Защо да изберете продуктите на A-Derma?

Два са основните белега на козметика “А-Дерма”:

Екстрактът от овес

Извлечен от семената и младите растения на биологично отглеждан овес Rhealba, той съдържа успокояващи флавоноиди, ребалансиращи сапонини и други, действащи благотворно биоактивни съставки, и е в основата на всички формули на A-Derma;

Схващането за така наречената крехка кожа

Според изследователите на “А-Дерма” тя е с повишена уязвимост поради неефективна, дисбалансирана пропусклива кожна бариера.

Добре проучените свойства на Rhealba и задълбоченото познаване на причините за превръщането на здравата кожа в крехка, както и на последиците от тях, позволяват на A-Derma да сътвори козметика за хигиена и грижа, отлично адаптирана към нуждите ѝ. Те са насочени към успокояване, ребалансиране и възстановяване на уязвимия епидермис.

От формулирането до пускането му на пазара всеки продукт преминава през няколкостотин теста, които гарантират безопасността и ефикасността им.

Защо козметиката на “А-Дерма” е сред препоръчваните за бебета и малки деца?

Бебешката кожа е незряла. Хидролипидният ѝ филм е по-фин, с по-ниско съдържание на вода, повърхностен, с неутрално pH вместо с кисело. Той е по-уязвим, по-пропусклив за външни агресори.

Формулите за деца и бебета на “А-Дерма” са съсредоточени в подкрепата за изграждане на устойчива защитна бариера, в запазване на потенциала на бебешкия епидермис и здравето му. Те са подходящи за облекчаване на:

  • сухота, склонност към атопичен дерматит и атопична екзема;
  • раздразнения, зачервявания и сърбеж - около дупето, около устните и върху бузките;
  • подсичане в зоната на пелената и за подсушаване при мацерация;
  • за деликатно почистване и овлажняване и т. н.

Какви серии предлага брандът?

Exomega Control

Продуктовата гама A-Derma Exomega осигурява грижа за суха, склонна към атопична екзема и алергии кожа. Формулите с натурални съставки са тествани върху алергичен епидермис и са подходящи дори за новородени.

Cytelium

Серията Cytelium на “А-Дерма” е създадена срещу склонност към мацерация. Подсушава и заздравява влажните зони, кожните гънки, дупето при бебетата и т. н.

Primalba

Специално проектирана за крехката, фина бебешка кожа, A-Derma Primalba съдържа биоразградими формули за хигиена и за успокояваща грижа с естествени съставки.

Biology

Специално за крехката кожа на лицето серията предлага първите биосертифицирани дерматологични процедури със сок от овес, които овлажняват и ребалансират. Biology AC на “А-Дерма” действа директно върху микробиома на епидермиса, склонен към омазняване, акне и несъвършенства.

Epitheliale

Експертната продуктова серия A-Derma Epitheliale насърчава възстановяването, успокоява, ефективна е против белези и стрии.

Solaire Protect, SPF 50

Всички слънцезащитни продукти на Solaire Protect на “А-Дерма” са с висок защитен фактор, като в същото време са толерантни, хидратиращи и подхранващи и осигуряват комфорт и на най-проблемния епидермис.

Cutalgan

Формулите на серията A-Derma Cutalgan оказват експертна помощ при затопляне, сърбеж, щипане и други неприятни кожни усещания.

Dermalibour

Dermalibour на “А-Дерма” включва продукти, изградени около комбинацията мед-цинк, за поддържане на хигиената и облекчаването на сухия, раздразнен и увреден епидермис.

В каталога на A-Derma ще намерите още шампоани, балсами, млека, измиващи душ гелове, сапуни, кремове и лосиони с отлични емолиентни свойства за лице, тяло и ръце. Предлагат се и изискано опаковани функционални подаръчни комплекти.

Предимства да поръчате онлайн от аптека “Витания”

Освен очевидните предимства на онлайн покупките като бързина и удобство, на сайта ни - Vitania.bg - получавате още гаранция за качество и надеждност на доставките. Предоставяме ви професионална консултация от фармацевти и магистър-фармацевти за всичко, което ви вълнува. Осигуряваме ви изгодни цени и още по-изкушаващи промоции.

Поръчайте продуктите на A-Derma, за да осигурите комфорт - за себе си и всеки ваш близък с крехка кожа!

A-DERMA BRAND PAGE MAIN BANNER
A-DERMA BRAND PAGE BIOLOGY FACE CARE A-DERMA BRAND PAGE BIOLOGY AC A-DERMA BRAND PAGE FAMILY CARE A-DERMA BRAND PAGE Irritated and vulnerable skin A-DERMA BRAND PAGE DRY SKIN A-DERMA BRAND PAGE BABY CARE A-DERMA BRAND PAGE Sun protection for vulnerable skin
Няма намерени продукти