Сайтът използва бисквитки.

Филтри
 • Цена
  Производители
 • Тип
 • Заболявания
 • Аптеки
 • Наличие на коментар
 • Наличие на ранкинг на продукт
»
Abo Pharma

Abo Pharma

“АбоФарма” е добре познато име. Вероятно самите вие се случва да използвате продукти на марката.

Повече за “АбоФарма”

AboPharma е немска фармацевтична компания, позната основно като производител на лекарства без рецепта и санитарни средства, хранителни добавки и козметика. Тя е създадена през 1996 и само за няколко години продуктите ѝ стават популярни далече извън границите на Германия.

Седалището ѝ и модерната производствена база са разположени в Пелинген, в близост до Франция.

С какво се отличават продуктите на AboPharma?

Независимо дали става дума за лекарства без рецепта, хранителни добавки или козметика, изделията на “Абофарма” се отличават с:

 • безкомпромисност по отношение на ефикасността и безопасността си, доказвани с многобройни специализирани тестове;
 • основно натурални съставки от растителен произход с проверени свойства и проследими произход и качество;
 • стриктно съответствие с изискванията на европейското законодателство и иновативност, осигурявана с постоянно сътрудничество и партньорство на AboPharma с други европейски производители от фармацевтичния и козметичен бранш.

Кои са най-популярните лекарства в каталога на производителя?

Най-актуалните формули и продуктови линии на “АбоФарма” се предлагат и на българския пазар. Сред тях са:

Формули за деца

“Абоколикен” преодолява временната лактазна непоносимост, която причинява колики на вашето бебе.

“Киндер Фит” са течни комбинирани витамини, създадени от “Абофарма” за укрепване на имунитета и нервната система, за нормалната функция на двигателната система, по-добър метаболизъм, апетит и растеж.

“Рибчо” съдържа във всяка капсула омега-3 в комбинация с витамин D. Подкрепя здравето и оптималното развитие на децата.

Продукти за имунната система, срещу настинки и инфекции

 • “Силвъртус” - решенията на AboPharma срещу настинки, вирусни инфекции и грип. Формулите облекчават набъбналата носна лигавица и раздразнението на възпаленото гърло, подтикват отделянето на секретите;
 • “Лихенсед” - продуктовата линия на “АбоФарма” работи за защита на дихателните пътища при вирусни и бактериални инфекции с противовъзпалително, болкоуспокояващо и отхрачващо действие;
 • “Улитус” - облекчава функциите на горните дихателни пътища и възстановява прегракналия глас;
 • “Имунохелт” - серия от специализирани имуномодулиращи продукти - за възрастни и за деца;
 • “Имунокол Перфект” - продуктът на AboPharma съдържа 100% натурална коластра от крави, богата на имунофактори и фактори на растежа. Подходящ е и за новородени.

Други продукти на “Абофарма”

С прецизно съчетани активни съставки в течна формула, “Абофлекс” на “АбоФарма” успокоява болката, преодолява сковаността и ограничеността на движението, възстановява ставите.

“Линоприксол” на AboPharma са таблетки за контрол върху нивата на холестерола. Защитават сърдечно-съдовата система, пазят от свободните радикали и оксидативния стрес.

“Уроцист” на AboPharma е за профилактика на цистита, но може да го използвате и като съпровождащо лечение. Той доставя висока доза проантоцианидини-A от червена боровинка и предпазва уринарния тракт от прикрепване и развитие на бактериите.

Формули с магнезий - изключителното значение на минерала за здравето се отразява в различните формули на “Абофарма” - течни с различни вкусове и разфасовки, с добавка на витамин “B” комплекс, ефервесцентни (разтворими) таблетки, магнезиево олио и магнезиев гел. Особено търсен е “Магнефорс”.

AboPharma Flora е продуктова серия, посветена на чревната микрофлора. Доставя оптималното съчетание на пробиотици и пребиотици за стабилни жизнени колонии на добрите бактерии в червата. Укрепва имунната система, подобрява храносмилането и общото здраве.

AboPharma Omega е източник на рибено масло от сьомга в капсули, съдържащи незаменимата омега-3 мастна киселина с добавен витамин Е.

AboPharma Hayde подкрепя доставката на кислород до клетките и действа като имуномодулатор.

“Линопрост” е специалната формула на “АбоФарма” за мъжкото здраве, композирана от мощни съставки като екстракт от сао палмето, коприва, пигеум, домат.

“Вентролакс”, под формата на гранули, е посветен на здравето на стомаха и червата.

Защо да поръчате от онлайн аптека Vitania.bg?

Онлайн аптека “Витания” е лицензирана за продажба на дребно на лекарства без рецепта, хранителни добавки, козметика и т. н. За да сме ви максимално полезни разчитаме не само на собствения си опит, но и на опита на цялата верига физически аптеки “Витания”, част от която сме.

Необходимите ви медикаменти за свободна продажба, козметика и добавки при нас пазарувате на изгодни цени и при чести промоции. Ако разясненията за приложение на продукта в листовката не са ви достатъчни, винаги можете да разчитате на консултация.

Поръчайте нужния ви продукт на “АбоФарма” и ще го получите на посочения адрес в желаното време!

Филтри
Филтри
 • Цена
  Производители
 • Тип
 • Заболявания
 • Аптеки
 • Наличие на коментар
 • Наличие на ранкинг на продукт
Няма намерени продукти