Сайтът използва бисквитки.

 • До 30% ОТСТЪПКА на продукти срещу болки в гърлото
  Поръчай сега
 • 20% ОТСТЪПКА на козметика EUCERIN
  Поръчай сега
 • 25% ОТСТЪПКА на продукти LECOVITA
  Поръчай сега
 • До 20% ОТСТЪПКА на подаръчни комплекти
  Поръчай сега
 • »
  Abo Pharma

  Abo Pharma

  “АбоФарма” е добре познато име. Вероятно самите вие се случва да използвате продукти на марката.

  Повече за “АбоФарма”

  AboPharma е немска фармацевтична компания, позната основно като производител на лекарства без рецепта и санитарни средства, хранителни добавки и козметика. Тя е създадена през 1996 и само за няколко години продуктите ѝ стават популярни далече извън границите на Германия.

  Седалището ѝ и модерната производствена база са разположени в Пелинген, в близост до Франция.

  С какво се отличават продуктите на AboPharma?

  Независимо дали става дума за лекарства без рецепта, хранителни добавки или козметика, изделията на “Абофарма” се отличават с:

  • безкомпромисност по отношение на ефикасността и безопасността си, доказвани с многобройни специализирани тестове;
  • основно натурални съставки от растителен произход с проверени свойства и проследими произход и качество;
  • стриктно съответствие с изискванията на европейското законодателство и иновативност, осигурявана с постоянно сътрудничество и партньорство на AboPharma с други европейски производители от фармацевтичния и козметичен бранш.

  Кои са най-популярните лекарства в каталога на производителя?

  Най-актуалните формули и продуктови линии на “АбоФарма” се предлагат и на българския пазар. Сред тях са:

  Формули за деца

  “Абоколикен” преодолява временната лактазна непоносимост, която причинява колики на вашето бебе.

  “Киндер Фит” са течни комбинирани витамини, създадени от “Абофарма” за укрепване на имунитета и нервната система, за нормалната функция на двигателната система, по-добър метаболизъм, апетит и растеж.

  “Рибчо” съдържа във всяка капсула омега-3 в комбинация с витамин D. Подкрепя здравето и оптималното развитие на децата.

  Продукти за имунната система, срещу настинки и инфекции

  • “Силвъртус” - решенията на AboPharma срещу настинки, вирусни инфекции и грип. Формулите облекчават набъбналата носна лигавица и раздразнението на възпаленото гърло, подтикват отделянето на секретите;
  • “Лихенсед” - продуктовата линия на “АбоФарма” работи за защита на дихателните пътища при вирусни и бактериални инфекции с противовъзпалително, болкоуспокояващо и отхрачващо действие;
  • “Улитус” - облекчава функциите на горните дихателни пътища и възстановява прегракналия глас;
  • “Имунохелт” - серия от специализирани имуномодулиращи продукти - за възрастни и за деца;
  • “Имунокол Перфект” - продуктът на AboPharma съдържа 100% натурална коластра от крави, богата на имунофактори и фактори на растежа. Подходящ е и за новородени.

  Други продукти на “Абофарма”

  С прецизно съчетани активни съставки в течна формула, “Абофлекс” на “АбоФарма” успокоява болката, преодолява сковаността и ограничеността на движението, възстановява ставите.

  “Линоприксол” на AboPharma са таблетки за контрол върху нивата на холестерола. Защитават сърдечно-съдовата система, пазят от свободните радикали и оксидативния стрес.

  “Уроцист” на AboPharma е за профилактика на цистита, но може да го използвате и като съпровождащо лечение. Той доставя висока доза проантоцианидини-A от червена боровинка и предпазва уринарния тракт от прикрепване и развитие на бактериите.

  Формули с магнезий - изключителното значение на минерала за здравето се отразява в различните формули на “Абофарма” - течни с различни вкусове и разфасовки, с добавка на витамин “B” комплекс, ефервесцентни (разтворими) таблетки, магнезиево олио и магнезиев гел. Особено търсен е “Магнефорс”.

  AboPharma Flora е продуктова серия, посветена на чревната микрофлора. Доставя оптималното съчетание на пробиотици и пребиотици за стабилни жизнени колонии на добрите бактерии в червата. Укрепва имунната система, подобрява храносмилането и общото здраве.

  AboPharma Omega е източник на рибено масло от сьомга в капсули, съдържащи незаменимата омега-3 мастна киселина с добавен витамин Е.

  AboPharma Hayde подкрепя доставката на кислород до клетките и действа като имуномодулатор.

  “Линопрост” е специалната формула на “АбоФарма” за мъжкото здраве, композирана от мощни съставки като екстракт от сао палмето, коприва, пигеум, домат.

  “Вентролакс”, под формата на гранули, е посветен на здравето на стомаха и червата.

  Защо да поръчате от онлайн аптека Vitania.bg?

  Онлайн аптека “Витания” е лицензирана за продажба на дребно на лекарства без рецепта, хранителни добавки, козметика и т. н. За да сме ви максимално полезни разчитаме не само на собствения си опит, но и на опита на цялата верига физически аптеки “Витания”, част от която сме.

  Необходимите ви медикаменти за свободна продажба, козметика и добавки при нас пазарувате на изгодни цени и при чести промоции. Ако разясненията за приложение на продукта в листовката не са ви достатъчни, винаги можете да разчитате на консултация.

  Поръчайте нужния ви продукт на “АбоФарма” и ще го получите на посочения адрес в желаното време!

  Няма намерени продукти