Сайтът използва бисквитки.

 • До 25% ОТСТЪПКА на продукти против стрии и целулит
  Поръчай сега
 • До 50% ОТСТЪПКА на слънцезащита
  Поръчай сега
 • До 25% ОТСТЪПКА на продукти URIAGE BEBE
  Поръчай сега
 • До 35% ОТСТЪПКА на козметика АVENE
  Поръчай сега
 • »
  Areon

  Areon

  Приятният аромат около нас е сред основните критерии на съвременните хора за комфортна среда. Затова ароматизаторите са навсякъде - в колата, в офиса, у дома и в почти всеки търговски обект. Една от популярните марки за ароматизиращи продукти е “Ареон”.

  Какви са предимствата на продуктите с марка Areon?

  Ароматните формули на “Ареон” са впечатляващо разнообразни по форма и предназначение и това само по-себе си е важно предимство за всеки потребител. Независимо за какво и закъде търсите подходящ продукт, със сигурност ще го откриете с марката Areon.

  Задължително е да се отбележи, че в някои случаи формата определя предназначението - като парфюмите с клечки, които задължително трябва да използвате статично - върху стабилна повърхност. Затова пък спрейовете “Ареон” са мултифункционални и са еднакво подходящи както за автомобила, така и за дома.

  Areon ухае в различни гами - от леки, непретенциозни и ненатрапчиви плодови миризми до тежки, луксозни ухания, подходящи за специални поводи.

  Ароматните формули предлагат различна интензивност и наситеност. Според целите, за които са ви нужни, можете да си вземете освежител спрей, парфюм и дори етерично масло “Ареон” за ароматерапия.

  Трайни са и устойчиви и създават приятна атмосфера за продължителни часове.

  Кои техни аромати са най-разпознаваеми?

  Разбира се, всеки има своите предпочитания и може би вашите фаворити са различни от общото мнение за най-популярните ухания на Areon. Но като обобщим, най-продаваните продукти на Vitania.bg са:

  • Black Crystal - предпочитан от мнозина. Представлява енергизираща комбинация от специално подбрани ухания. “Блек кристал” на “Ареон” ще откриете като парфюм, фреш спрей, ароматизатори за кола, ароматни свещи, перли и гел;
  • Vanilla Black е с деликатен аромат на ванилия, съчетан със свежи цитрусови нотки. Най-често се купуват парфюми с пръчици, които осигуряват възможност за контрол върху интензитета на ароматизирането. Но ако сте любител на уханието “Ванила блек”, можете да го откриете под различни форми;
  • Nordic Forest е свежо, енергизиращо ухание на Areon. Като премахва неприятните миризми, “Нордик форест” създава усещане за стил, елегантност и самочувствие;
  • Home Perfumes е продуктова серия ароматизатори за дома с клечки. Areon Home Perfumes са с различен аромат, различен дизайн на флакона и различен обем. Това в много голяма степен ви гарантира индивидуализиран избор.

  Къде можете да използвате ароматизатор?

  На практика - използвайте “Ареон” навсякъде, където решите. Достатъчно е да ви харесва стаите вкъщи да ухаят приятно. Можете дори да подберете различни аромати Areon за различните помещения - според собствените си предпочитания или съобразявайки се с принципите на ароматерапията.

  Понякога, независимо дали искате или не, се налага да мислите за ароматизиране - когато мирише на влага и мухъл или се усещат други неприятни миризми. В този случай съвсем не е достатъчно да търсите само силен аромат. По-добре изберете продукт на “Ареон”, който ще неутрализира миризмата.

  Жилища, офиси, търговски обекти, спортни зали, автомобили са местата, които се ароматизират по подразбиране. Но можете да се възползвате от подходящи ухания “Ареон” в дрешниците и гардеробите. Освен да поддържат дрехите ви свежи, те биха могли да играят и ролята на репеленти, стига да ги изберете така, че миризмата им да отблъсква молците и другите насекоми - примерно лавандула.

  Дръжте под ръка и освежител за въздух. Използвайте го винаги, когато в къщата ви мирише на цигари, поради някаква причина се процежда воня от канализацията или сте изпуснали млякото да изкипи.

  Защо да закупите онлайн от Vitania.bg?

  В онлайн аптека “Витания” можете да избирате от удовлетворяващо разнообразие ароматизатори Areon. Освен парфюми с клечки, можете да си осигурите ароматни торбички и свещи, освежители за въздух и за автомобили, етерични масла. Вие поръчвате лесно, бързо и удобно. Ние ви изпращаме поръчката на посочен от вас адрес.

  Цените са достъпни буквално за всеки бюджет, а често организираме и промоции.

  Поръчайте избрания ароматизатор с марка “Ареон”!

  Няма намерени продукти