Сайтът използва бисквитки.

Филтри
 • Цена
 • Заболявания
 • Аптеки
 • Наличие на коментар
 • Наличие на ранкинг на продукт
»
Borola

Borola

“Борола” е българска компания, работеща в областта на здравеопазването. В нейния предмет на дейност влизат производството и търговията с природни, козметични и други здравни продукти, предоставяне на модерни здравни услуги и др.

Повече за “Борола”

В производството си Borola използва натурални природни суровини с проверено качество. Прилага последните научни открития за проектиране на нови продукти и усъвършенстване на вече съществуващите.

“Борола” използва в производството си патентована вакуум екстракция, която осигурява по-висока концентрация на активните съставки. Влаганите екстракти са стандартизирани за поддържане на постоянно ниво на качество, чистота и наситеност на полезните вещества.

Формулите са изолирани и съхранени в капсули (Solucaps и VGcaps), гарантиращи бързо и максимално усвояване в тялото.

На “Борола” е дермокозметичната линия “ДжинДжира”, композирана от пречистени екстракти и внимателно подбрани съставки. Формулите са с висока поносимост, подходящи са за продължително приложение и са разработени така, че да се използват при чувствителна, дехидратирана, загрубяла и раздразнена кожа.

Кои са най-популярните продукти на бранда Borola?

“Имунобор”

Съставен е изцяло от билкови екстракти. Подкрепя имунитета в борбата с различни видове инфекции. Допринася за оптималната работа на стомашно-чревния тракт. “Борола” предлага богата гама на “Имунобор” с различна насоченост.

“Калорекс”

Комбинацията от хром пиколинат и екстракт от Garcinia Cambogia на Borola стимулира изгарянето на мазнините и намалява натрупването им, редуцира апетита и улеснява отслабването.

“Околут”

Основната активна съставка е лутеинът, каротиноид, определящ за здравето на очите. “Околут” на “Борола” осигурява превенция на катарактата и макулната дегенерация, подобрява зрението.

“Феминорм”

Формулата на Borola е доставчик на фитоестроегени от червена детелина. Успокоява симптомите при менопауза. Противодейства на тревожността и безсънието.

“Имуфлам”

Билковият продукт на “Борола” действа като антиоксидант и имуномодулатор. Потиска възпалението при инфекции, действа благоприятно при автоимунни заболявания.

“Мигренон”

“Мигренон” на Borola е с висока концентрация на партенолид, фитохимикал, открит в билката “Моминска вратига”. Облекчава и предотвратява мигрената, помага при главоболие и др.

“Ентан”

Приемът му води до по-здрави и еластични кръвоносни съдове и по-добро кръвообращение. “Ентан” на Borola подобрява кръвоснабдяването, а с това храненето и дишането на всички тъкани в тялото.

“Оксибор”

В една капсула от продукта “Борола” е вложила огромна антиоксидантна мощ. Защитава от действието на свободните радикали и оксидативния стрес - причина за преждевременно стареене и увреждания.

“Камагра”

Активните ѝ съставки, подбрани от Borola, са насочени към стимулиране на либидото и преодоляване на сексуалните дисфункции. Насърчават половата мощ и при двата пола и увеличават удоволствието.

“Целулес”

“Целулес” на Borola стимулира микроциркулацията и здравето на кръвоносните съдове, храненето на кожата, лимфния дренаж на подкожната мазнина, синтеза на колаген и подобряването на структурата и еластичността ѝ.

“Лактобор”

Това медицинско изделие на “Борола” оптимизира вагиналното рН, спира обилната секреция и неприятната миризма - последици от бактериалната вагиноза.

“Джинджира алба бебе”

Спреят за рани и увредена кожа - раздразнена, инфектирана и възпалена или подсечена - е модерен и ефикасен медицински продукт на Borola с международно признание. Действа бързо, може да се прилага дълго.

Какъв тип продукти ще откриете в раздела?

На Vitania.bg ще намерите различни видове продукти от каталога на Borola, насочени към облекчаване и предотвратяване на различни нежелани състояния и здравословни проблеми:

 • отслабена имунна система;
 • наднормено тегло;
 • тежка менопауза и бактериална вагиноза;
 • влошено състояние и необходимост от локално третиране при проблемна и раздразнена кожа;
 • сексуални дисфункции;
 • мигрена и главоболие;
 • повишен оксидативен стрес и т. н.

Въпреки безспорните ползи, които носят формулите на “Борола”, злоупотребата с хапчета и таблетки е нежелана. Преди да посегнете към тях, четете внимателно приложената листовка.

Предимства да закупите онлайн от аптека “Витания”

Vitania.bg е лицензирана за продажба на дребно на лекарства без рецепта, хранителни добавки, козметика и медицински изделия. Поръчката при нас ви гарантира продукти с ясен произход и гарантирано качество, персонална консултация и добри цени.

Процесът на поръчване е лесен и бърз. Доставката идва в посочено от вас време, на посочено от вас място.

Вземете за себе си или за близките си подходящата формула на “Борола” и се радвайте на добро здраве и комфорт!

Няма намерени продукти