Сайтът използва бисквитки.

 • До 30% ОТСТЪПКА на продукти срещу алергия
  Поръчай сега
 • 25% ОТСТЪПКА на козметика BIODERMA
  Поръчай сега
 • До 25% ОТСТЪПКА на козметика REVALID
  Поръчай сега
 • 15 % ОТСТЪПКА на козметика BETTINA BARTY
  Поръчай сега
 • Филтри
  • Цена
  • Заболявания
  • Аптеки
  • Наличие на коментар
  • Наличие на ранкинг на продукт
  »
  Borola

  Borola

  “Борола” е българска компания, работеща в областта на здравеопазването. В нейния предмет на дейност влизат производството и търговията с природни, козметични и други здравни продукти, предоставяне на модерни здравни услуги и др.

  Повече за “Борола”

  В производството си Borola използва натурални природни суровини с проверено качество. Прилага последните научни открития за проектиране на нови продукти и усъвършенстване на вече съществуващите.

  “Борола” използва в производството си патентована вакуум екстракция, която осигурява по-висока концентрация на активните съставки. Влаганите екстракти са стандартизирани за поддържане на постоянно ниво на качество, чистота и наситеност на полезните вещества.

  Формулите са изолирани и съхранени в капсули (Solucaps и VGcaps), гарантиращи бързо и максимално усвояване в тялото.

  На “Борола” е дермокозметичната линия “ДжинДжира”, композирана от пречистени екстракти и внимателно подбрани съставки. Формулите са с висока поносимост, подходящи са за продължително приложение и са разработени така, че да се използват при чувствителна, дехидратирана, загрубяла и раздразнена кожа.

  Кои са най-популярните продукти на бранда Borola?

  “Имунобор”

  Съставен е изцяло от билкови екстракти. Подкрепя имунитета в борбата с различни видове инфекции. Допринася за оптималната работа на стомашно-чревния тракт. “Борола” предлага богата гама на “Имунобор” с различна насоченост.

  “Калорекс”

  Комбинацията от хром пиколинат и екстракт от Garcinia Cambogia на Borola стимулира изгарянето на мазнините и намалява натрупването им, редуцира апетита и улеснява отслабването.

  “Околут”

  Основната активна съставка е лутеинът, каротиноид, определящ за здравето на очите. “Околут” на “Борола” осигурява превенция на катарактата и макулната дегенерация, подобрява зрението.

  “Феминорм”

  Формулата на Borola е доставчик на фитоестроегени от червена детелина. Успокоява симптомите при менопауза. Противодейства на тревожността и безсънието.

  “Имуфлам”

  Билковият продукт на “Борола” действа като антиоксидант и имуномодулатор. Потиска възпалението при инфекции, действа благоприятно при автоимунни заболявания.

  “Мигренон”

  “Мигренон” на Borola е с висока концентрация на партенолид, фитохимикал, открит в билката “Моминска вратига”. Облекчава и предотвратява мигрената, помага при главоболие и др.

  “Ентан”

  Приемът му води до по-здрави и еластични кръвоносни съдове и по-добро кръвообращение. “Ентан” на Borola подобрява кръвоснабдяването, а с това храненето и дишането на всички тъкани в тялото.

  “Оксибор”

  В една капсула от продукта “Борола” е вложила огромна антиоксидантна мощ. Защитава от действието на свободните радикали и оксидативния стрес - причина за преждевременно стареене и увреждания.

  “Камагра”

  Активните ѝ съставки, подбрани от Borola, са насочени към стимулиране на либидото и преодоляване на сексуалните дисфункции. Насърчават половата мощ и при двата пола и увеличават удоволствието.

  “Целулес”

  “Целулес” на Borola стимулира микроциркулацията и здравето на кръвоносните съдове, храненето на кожата, лимфния дренаж на подкожната мазнина, синтеза на колаген и подобряването на структурата и еластичността ѝ.

  “Лактобор”

  Това медицинско изделие на “Борола” оптимизира вагиналното рН, спира обилната секреция и неприятната миризма - последици от бактериалната вагиноза.

  “Джинджира алба бебе”

  Спреят за рани и увредена кожа - раздразнена, инфектирана и възпалена или подсечена - е модерен и ефикасен медицински продукт на Borola с международно признание. Действа бързо, може да се прилага дълго.

  Какъв тип продукти ще откриете в раздела?

  На Vitania.bg ще намерите различни видове продукти от каталога на Borola, насочени към облекчаване и предотвратяване на различни нежелани състояния и здравословни проблеми:

  • отслабена имунна система;
  • наднормено тегло;
  • тежка менопауза и бактериална вагиноза;
  • влошено състояние и необходимост от локално третиране при проблемна и раздразнена кожа;
  • сексуални дисфункции;
  • мигрена и главоболие;
  • повишен оксидативен стрес и т. н.

  Въпреки безспорните ползи, които носят формулите на “Борола”, злоупотребата с хапчета и таблетки е нежелана. Преди да посегнете към тях, четете внимателно приложената листовка.

  Предимства да закупите онлайн от аптека “Витания”

  Vitania.bg е лицензирана за продажба на дребно на лекарства без рецепта, хранителни добавки, козметика и медицински изделия. Поръчката при нас ви гарантира продукти с ясен произход и гарантирано качество, персонална консултация и добри цени.

  Процесът на поръчване е лесен и бърз. Доставката идва в посочено от вас време, на посочено от вас място.

  Вземете за себе си или за близките си подходящата формула на “Борола” и се радвайте на добро здраве и комфорт!

  Няма намерени продукти