Сайтът използва бисквитки.

 • До 40% ОТСТЪПКА на продукти срещу мускулни крампи и сърдечно-съдови заболявания
  Поръчай сега
 • До 25% ОТСТЪПКА на козметика DUCRAY
  Поръчай сега
 • 30% ОТСТЪПКА на продукти ALKALOID
  Поръчай сега
 • 20% ОТСТЪПКА на козметика BIODERMA ABCDerm
  Поръчай сега
 • Филтри
  • Цена
   Производители
  • Аптеки
  • Наличие на коментар
  • Наличие на ранкинг на продукт
  »
  Curaprox

  Curaprox

  “Кюрапрокс” е марка на швейцарската компания за орална хигиена Curaden. Тя прилага нов подход към грижата за оралното здраве и с цялата си дейност се стреми да докаже, че чистият зъб не боледува.

  Защо да се доверите на Curaprox?

  “Кюрапрокс” предлага едни от най-добрите в света продукти за дентална хигиена и междузъбна орална грижа. Повече от 4 десетилетия те са препоръчвани от зъболекарите, защото са впечатляващо нежни към зъбите и венците и точно толкова впечатляващо ефективни срещу плаката.

  Собствениците на Curaprox смятат, че здравето на цялото тяло започва от доброто здраве на устата и отреждат важна роля на превенцията в своята дейност. Затова компанията е доставчик не просто на продукти, а на цялостни концепции за орално здраве.

  Един от приоритетните ѝ ангажименти е постигане на устойчиви икономически, екологични и социални отношения.

  Какви продукти за орална хигиена предлага брандът?

  Четки - различни видове

  • за зъби - със специален дизайн и висока функционалност, те са предпочитани от денталните специалисти. Емблематична за “Кюрапрокс” е така наречената CS 5460 с 5460 меки, фини косъмчета от специален материал - Curen. Тя е с плътна почистваща повърхност, много ефективна, не уврежда венците. Произвеждат се и модели за почистване при наличие на ортодонтско лечение (брекети). Ще ги познаете по добавката “орто” към името им и каналчето, което разделя двете половини на главата по дължина;
  • звукови четки Curaprox - оборудвани са с мощен двигател, притежават ергономично оформени глави и щадящо почистват труднодостъпните места и линията на венците с до 84 000 движения в минута;
  • интердентални - за ефективно почистване на междузъбието. Те са специалитетът на “Кюрапрокс” Само с две движения - навътре и навън почиствате най-труднодостъпните места в устната кухина. Изработват се с различни размери и различни държачи;
  • единични - предназначени са за почистване на линията на венците - прецизно и без увреждане.

  Пасти за зъби Curaprox

  Произвеждат се без SLS, без триклозан и пластмасови микрозърна - за нежно почистване и свежест, за предпазване от кариеси. Подходящи за ръчни и електрически четки.

  Вода за уста

  Потиска развитието на бактериите и възпаленията на венците, ускорява регенерацията на тъканите.

  Дентални конци и ленти “Кюрапрокс”

  Предназначени са за най-тесните междузъбни пространства и за максимално добро почистване на устната кухина.

  Стъргалки за език

  Те са с анатомична форма за предотвратяване на гаденето. Има модели с едно и с две остриета. Премахват бактериалните налепи и помагат срещу халитоза.

  Изделия за деца и бебета “Кюрапрокс”

  Curaprox предлага четки и пасти за зъби за деца и бебета, както и гризалки за периода на никнене на зъбките.

  Комплекти

  Много популярни са комплектите за пътуване на Curaprox. Те съдържат CS 5460 със сменяема глава, тубичка паста и две интердентални четки с различни номера. Предлагат се и орто комплекти за системна грижа при брекети.

  “Кюрапрокс” е известна и със своите специални продукти за почистване на ортодонтски шини и протезите за възрастните.

  Кое отличава четките за зъби “Кюрапрокс”?

  Четките Curaprox се изработват от специален материал Curen. Косъмчетата им са много тънки и нежни - имат диаметър от 0,1 мм. Хиляди от тях са подредени плътно върху ергономичната компактна малка глава и осигуряват забележителна почистваща сила.

  Самата глава е под лек ъгъл за удовлетворяващо почистване. Дръжката е така проектирана, че е почти невъзможно да я държите под неправилен ъгъл.

  Защо да се доверите на онлайн аптека “Витания”?

  Да познаваме добре пазара на продукти, свързани със здравето, добрата визия и благополучието е част от професионалната ни ангажираност. Curaprox е една от марките, които определят стандартите в грижата за дентално здраве.

  На Vitania.bg ви предлагаме подборка от нейните продукти. Цените са адекватни на потребителските ползи, които ви носят те. При промоции бихте могли да ги получите с изгодна отстъпка.

  Изберете “Кюрапрокс” за здрави и красиви зъби!

  Филтри
  Филтри
  • Цена
   Производители
  • Аптеки
  • Наличие на коментар
  • Наличие на ранкинг на продукт
  Зарежда
  Няма намерени продукти