Сайтът използва бисквитки.

»
Nuxe

Nuxe

Nuxe е френска козметична марка, стартирала десетина години преди началото на нашия век. Днес се търгува в около 60 страни в света.

Защо да изберете козметиката на Nuxe?

Иновативният характер на “Нукс” се подкрепя от няколко десетки патента, използвани в съчетание с природни съставки. Още първите ѝ формули се превръщат в легенда като популярното сухо олио Huile Prodigieuse.

Те се разпознават по естествения си произход и ултраефективната грижа, подсилени с истинска нотка на чувственост. Ефектът на Nuxe се разкрива от първо нанасяне, а опияняващите аромати и изкусителни текстури очароват сетивата и подсилват естествената красота.

“Нукс” създава продукти, достъпни за всички, осигуряващи резултатна и безопасна грижа за лице и тяло, многофункционална грижа и грижа за защита от слънце.

Серии “Нукс”, които ще откриете в този раздел

На Vitania.bg ще намерите едни от най-добрите серии на Nuxe, спечелили одобрението на потребителите:

Crème Prodigieuse Boost

Продуктовата линия Crème Prodigieuse Boost на “Нукс” е създадена за мултикоригираща грижа при първи белези на стареене и ликвидиране на последиците от стреса, умората и замърсяванията. Включва антиоксидантен комплекс с цвят от жасмин.

Huile prodigieuse

Huile prodigieuse е емблематичното сухо масло на Nuxe. Подхранва грижовно в една стъпка лицето, тялото и косата, придава им неустоим блясък и привлекателност и не оставя и намек от омазняване. Създадено е преди повече от 30 години и колекцията продължава да расте.

Crème fraîche de beauté

Nuxe Crème fraîche de beauté се състои от ултрасензорни формули, овлажняващи незабавно и трайно, зачитащи микробиома на кожата. Запазват естествения ѝ баланс и жизнеността ѝ. Има продукт, подходящ за всеки тип кожа.

Insta-Masque

Серията от маски на “Нукс” е с основа розова вода. Според характера на всяка от формулите са добавените към нея съставки. Връщат свежестта и сияйния тен само за 2 минути.

Aquabella

Aquabella на “Нукс” е посветена на красотата на комбинираната кожа. В състава ѝ са включени бяла водна лилия и хиалуронова киселина. Формулите ѝ овлажняват зоните, склонни към дехидратация, и поддържат чист и ясен тен в склонните към омазняване.

Nuxe Men

Серията осигурява ефективна грижа за мъжката кожа на тялото и лицето, за косата, както и продукти за бръснене. Отличителни съставки - екстракт от дъбова кора и екстракт от пъпки от габър.

Sun на “Нукс”

Линията се базира на патентована слънцезащитна система с доказана ефективност срещу UVB и UVA (къси и дълги). Кремовете са водоустойчиви и щадят сладководните и морски организми.

Nuxuriance Ultra

Продуктова серия на “Нукс” за кожа след 50-те години. Шафранът и бугенвилията повлияват благотворно всички видими признаци на стареене, разглаждат бръчките, придават плътност и гладкост, предефинират лицевия контур.

Rêve de Miel

Мед и скъпоценни растителни масла са в основата на серията Rêve de Miel на “Нукс”. Те успокояват и подхранват интензивно сухата и много суха кожа на лицето и тялото.

Very Rose

Nuxe Very Rose е посветена на почистването и премахването на грим. В сърцевината ѝ е флоралната розова вода, която деликатно успокоява и омекотява.

Как да изберете най-подходящите продукти от марката?

Вероятно вече се досещате за рутинната процедура по избора на козметика:

  • определете типа на кожата си;
  • фиксирайте се върху моментното ѝ състояние, проблем, заболяване;
  • проучете внимателно козметиката на “Нукс” и най-подходящите за вас продуктови линии;
  • преценете дали да ползвате една серия, или с кои продукти от друга линия да я комбинирате, ако тя не предлага пълна гама за рутинна грижа.

Така Nuxe Crème fraîche de beauté осигурява хидратиращи формули за мигновено и дълготрайно овлажняване на всеки тип кожа, а Nuxe Insta-Masque - маски за различни проблеми - повехнал тен, разширени пори и лъщене, груба текстура, сухота и лесна дразнимост. За оптимални ползи редувайте маските.

На ваше разположение са и луксозни подаръчни комплекти.

Предимства да поръчате онлайн от аптека “Витания”

Козметиката е особено благодатна за пазаруване онлайн - продуктите са стандартизирани и няма как да сгрешите размера или цвета. Важното е да изберете лицензиран търговец с добро име, което само по себе си е гаранция за оригиналност и качество, коректност и сигурност.

При затруднение в избора от “Нукс”, свържете се с нас и поискайте съвет. Предлагаме ви достъпни цени, добри промоции и точност в изпълнението на поръчката.

Няма намерени продукти