Сайтът използва бисквитки.

 • До 40% ОТСТЪПКА на продукти срещу безсъние, стрес и депресия
  Поръчай сега
 • До 30% ОТСТЪПКА на слънцезащита
  Поръчай сега
 • 20% ОТСТЪПКА на продукти SOLGAR
  Поръчай сега
 • 20% ОТСТЪПКА на козметика MUSTELA
  Поръчай сега
 • Филтри
  • Цена
  • Тип
  • Заболявания
  • Аптеки
  • Наличие на коментар
  • Наличие на ранкинг на продукт
  »
  Uriage

  Uriage

  Козметиката отдавна надскочи границите на разкрасяващо средство и все повече се превръща в щадяща дерматологична подкрепа за кожата при раздразнения и проблемни състояния. За новата ѝ роля значителен принос имат дермокозметичните продукти на “Юриаж”.

  Повече за марката Uriage

  Основната отлика на дермокозметика Uriage е базовата ѝ съставка - термалната вода, извираща от извора “Уриаж” във френските Алпи. Благотворното влияние на богато минерализираната вода върху човешката кожа е познато и използвано от хората от векове.

  Разтворените минерални соли (11 г/л) ѝ придават изотоничен характер и тя проявява свойствата на физиологичен серум. Хидратира, защитава и успокоява, регулира имунитета на локално ниво и подкрепя кожната бариера, потиска развитието на бактериите.

  Над 30 години Дерматологични лаборатории Uriage създават безопасна и ефективна козметика, като съчетават термална вода “Юриаж” с иновативни технологии и съставки. Те сe разработват с помощта на научно-дерматологична експертиза. Подбират се и се тестват съобразно взискателна харта за качество. Резултатът е дермокозметика, препоръчвана от лекарите дерматолози в целия свят.

  Как да изберете най-подходящите продукти от марката?

  Изборът на най-подходящите за вас формули “Юриаж” се определя от индивидуалните потребности на лицето и тялото ви и необходимите ежедневни грижи. Универсалните критерии са:

  • типът на епидермиса - сух, чувствителен, мазен, нормален и комбиниран;
  • възрастта - от незрялата кожа на бебето през акнеичната на тинейджърите, до младежката и зряла на хората в напреднала възраст;
  • специфичните състояния, заболявания и проблеми - дехидратираност, повишена чувствителност и дразнимост, пъпки и несъвършенства, хиперпигментация и ускорено стареене, екземи и т. н.

  Изборът ви улесняват стриктно разграничените продуктови серии, посветени както на рутинното обгрижване и хигиената, така и на потребностите от специализирани грижи и подкрепа.

  Серии на “Юриаж”, които ще откриете в този раздел

  Различните продуктови серии на “Юриаж” правят възможен един много детайлизиран персонален избор. Стараем се на Vitania.bg да бъдат представени в цялото им разнообразие и поддържаме най-добрите им продукти на ваше разположение. Но няколко от сериите имат свое място в обгрижването на най-често срещаните кожни проблеми и се отнасяме към присъствието им на сайта с подчертано внимание:

  Uriage Bebe

  Насочена е към специалните нужди на незрялата бебешка и детска кожа. Обединява почистващи, овлажняващи, подхранващи, възстановяващи и защитни формули на базата на термална вода Uriage.

  Eau Thermale

  Способността на термалната вода от “Юриаж” да хидратира, да укрепва и стабилизира защитната кожна бариера е вложена в леки, но богати кремове, балсами, лосиони, концентрати и маски. Те са подходящи за всеки тип кожа и са особено благодатни за сухата и много суха.

  Hyseac

  Нейни са едни от най-известните специализирани продукти за комбинирана към мазна кожа. Добре подбраните съставки и патентовани комплекси на “Юриаж” нежно се грижат за мазния епидермис, премахват несъвършенствата, почистват го и го матират.

  Xemose

  Продуктите от Xemose на Uriage са посветени на грижата за сухата и много суха акнеична кожа. Те включват модерни емолиенти, които преодоляват дискомфорта, подобряват качеството на живот и при това резултатите са дългосрочни.

  Bariederm

  Увредената, напукана и болезнена кожа има нужда от специално внимание и грижи. Bariederm е нарочно композирана продуктова серия на Uriage. Съставките ѝ изолират увредените зони от влиянието на околната среда, стимулират обновителните и възстановяващи процеси.

  Roseliane

  Формулите Roseliane на “Юриаж” са сред най-използваните за повлияване на зачервения епидермис и корекция на тена. Те деликатно го преструктурират и възстановяват, като облекчават и премахват зачервяванията.

  Bariésun

  Това е продуктовата серия за слънцезащита на Uriage. Тя е плод на модерни иновационни решения, които осигуряват безопасна, надеждна защита за всеки тип, всяка възраст и всяко състояние на кожата.

  Защо да пазарувате от онлайн аптека “Витания”?

  Защото ние сме надежден търговец, поддържаме наличности от най-търсените шампоани, кремове, мицеларни води и комплекти на “Юриаж” и винаги сме готови да ви консултираме и да ви помогнем в избора на най-подходящата за вас козметика.

  Осигуряваме ви изгодни цени и още по-изгодни промоции, които ви дават достъп и до по-скъпи формули на Uriage.

  Свържете се с нас и поръчайте своя “Юриаж”!

  Филтри
  Филтри
  • Цена
  • Тип
  • Заболявания
  • Аптеки
  • Наличие на коментар
  • Наличие на ранкинг на продукт
  Няма намерени продукти