Сайтът използва бисквитки.

 • До 40% ОТСТЪПКА на пробиотици
  Поръчай сега
 • До 25% ОТСТЪПКА на козметика Avene
  Поръчай сега
 • 20% ОТСТЪПКА на продукти Bioderma ABCDerm
  Поръчай сега
 • 20% ОТСТЪПКА на продукти VITABIOTICS
  Поръчай сега
 • » »
  Хранителни добавки за отслабване и детокс

  Хранителни добавки за отслабване и детокс

  Добрият външен вид и изваяната чрез бодибилдинг стройна фигура са едни от белезите за наистина успешен съвременен човек. Но те са признак и за здраве и отговорно отношение към себе си. Програмата ви за влизане във форма трябва да започне с детокс - прочистване на организма от натрупаните отпадни вещества и токсини, които имат пряка връзка със затлъстяването и множество заболявания.

  Какво представлява процесът по детоксикация?

  Детокс е процесът на изхвърляне от тялото на собствени отпадни вещества и външни токсини. Той преминава през три етапа - идентифициране, разпознаване на токсините, обезвреждането им и изхвърлянето им навън.

  Организмът ни разполага с естествена, непрекъснато работеща система за детокс, която включва черния дроб, бъбреците, лимфната и дихателната система, храносмилателния тракт и кожата. Когато тези органи са здрави, тя се справя отлично в нормални условия. Ще рече без претоварване с високо преработени храни, без злоупотреба с вредни вещества като алкохол, опиати и твърде много лекарства, без затлъстяване и силно замърсена среда.

  Когато осъзнавате, че начинът ви на живот затлачва тялото ви с вредни вещества, можете да подкрепите усилията му за очистването им. Можете да започнете своя детокс, като:

  • ограничите приема на алкохол и вредни субстанции и се консултирате с лекаря си дали трябва да продължите да пиете всички лекарства, които вече вземате;
  • спите повече;
  • пиете повече вода, която подкрепя детокса, като отмива отпадните продукти от обмяната;
  • ограничите в менюто си високопреработените храни, захарта, солта;
  • включите храни, богати на антиоксиданти, пробиотици и пребиотици (фибри) - пресни и ферментирали плодове и зеленчуци, ядки, пълнозърнести;
  • подберете като допълнение към балансираното хранене подходящи хранителни добавки за детокс и отслабване - витамини, минерали, фибри, билкови продукти;
  • упражнявате добра физическа активност - тя поддържа жизнените системи в оптимално състояние, намалява хроничните възпаления и насърчава системата за детокс.

  Обърнете внимание, че не става дума за спорадична, няколкодневна акция, а за промени в самия ви начин на живот. И в случая няма значение дали сте мъж или жена - всички искаме да сме здрави и харесвани.

  Детоксът е добро начало към контрола на теглото и отслабването, към постигане на оптималната за вас физическа форма.

  Как действат хранителните добавки за отслабване?

  Хранителните добавки за отслабване не са чудодейни хапчета. Но когато са подкрепени с добра физическа активност и разумен калориен прием, могат да ви помогнат в опитите за отслабване. Различните видове влияят на организма ви по различен начин и механизмът им на действие определя резултатността и безвредността им.

  Добавки за изгаряне на мазнини

  Работят за отслабването ви, като ускоряват метаболизма в покой и увеличават общия разход на енергия, което е свързано с изгаряне на мазнини. Сред най-популярните и резултатни съставки на тези добавки е Л-карнитинът. Може да включват вещества, които намаляват абсорбирането на мазнините от храната и намаляват апетита.

  За потискане на апетита

  Тези хранителни добавки блокират сигналите за глад към мозъка и го карат да мисли, че сте сити. Така приемате по-малко храна и поставяте начало на отслабването си.

  Добавки за блокиране на усвояването на мазнините и захарите

  Те пречат на захарите и мазнините да бъдат усвоени от организма. Така не натрупвате нови мастни запаси и сте принудени да изгаряте вече съществуващите мазнини за енергия, което води към отслабване. Ефикасни и безвредни са, защото не се намесват в биохимията на организма. Разчитат на богати на фибри билки и естествени вещества като хлорогенните киселини в зеленото кафе.

  Защо да поръчате от онлайн аптека “Витания”?

  Хранителни добавки за детокс и отслабване се предлагат навсякъде - включително в магазините за хранителни стоки. Въпросът е, че те се намесват в интимните процеси на организма и трябва да сте много сигурни както в произхода им, така и в качеството и безопасността им.

  На Vitania.bg ви предлагаме добавки, съхранявани и търгувани според изискванията на българското и европейското законодателство - с гаранции за произход, безопасност и качество, с обявен срок на годност. Добре подготвени фармацевти ще ви помогнат в избора.

  Цените са разумни, а промоциите и бонусната програма за постоянни клиенти ги поевтиняват допълнително. Възползвайте се от възможността да пазарувате продукти за детокс и отслабване от по-висок ценови клас!

  Зарежда
  Няма намерени продукти