Сайтът използва бисквитки.

 • До 40% ОТСТЪПКА на пробиотици
  Поръчай сега
 • До 25% ОТСТЪПКА на козметика Avene
  Поръчай сега
 • 20% ОТСТЪПКА на продукти Bioderma ABCDerm
  Поръчай сега
 • 20% ОТСТЪПКА на продукти VITABIOTICS
  Поръчай сега
 • » »
  Кръвоспиращи средства

  Кръвоспиращи средства

  Кръвта е живителната течност, без която не можем. Всеки проблем на кръвотворенето и кръвоносната система може да е с фатален изход. Предлагаме ви основните лекарства (включително кръвоспиращи), с които можете да се погрижите за себе си при нужда.

  Какви продукти ще откриете в раздела?

  На Vitania.bg ще намерите кръвоспиращи лекарства и медикаменти, свързани със състоянието на кръвта, кръвообращението, съдовете. Те основно са насочени към поддържане на кръвоносната система и контрол на холестерола (“Натаспин”), кръвното налягане, състава на кръвта (желязо, електролити), тромбообразуването, проявите на хеморагия (вътрешно и външно кървене) и др.

  Грижа за съдовете

  Продуктите увеличават тонуса на вените и устойчивостта на капилярите. Предназначените за симптоматично лечение на венозно-съдови нарушения са подходящи и при вътрешни и външни хемороиди и фисури, за симптоматично лечение на остри хемороидални кризи (“Детралекс”). Действат върху последствията от венозния застой на кръвта във вените на краката (венозна недостатъчност) (”Веносмил”).

  Препоръчителни са не само при разширени вени, но и при различни периферни съдови заболявания: световъртеж и шум в ушите, нарушено кръвоснабдяване на ретината, състояния след инсулт, постоперативен и посттравматичен оток, за подобряване на паметта и концентрацията (Entan).

  Много търсени са медикаментите срещу повишената пропускливост и чупливост на капилярите. Състоянието води до кръвоизливи в кожата, лигавиците, ретината, вътрешно кървене, включително мозъчно, кръв в урината и др.

  Локални хемостатици

  Действат кръвоспиращо, пазят от кървене в лигавиците и кожата и дават добър резултат при различни капилярни кръвоизливи. Прилагат се при кръвотечение от носа, независимо от причината.

  Антитромботични лекарства

  Насочени са към предотвратяване на образуването на кръвни съсиреци. Наричат ги кръворазреждащи, но по-скоро действат, като пречат на кръвосъсирването. Намаляват риска от запушване на кръвоносните съдове и съответно - риска от инфаркти и инсулти. Използват се и като профилактика преди тежки операции и при залежаване, при бъбречна диализа и т. н.

  Вазодилататори

  Действат, като разширяват съдовете и улесняват движението на кръвта. Прилагат се при мозъчни циркулаторни нарушения, мозъчен инсулт, съдова деменция, посттравматична и хипертонична енцефалопатия, в офталмологията, отологията и т. н.

  Инфузионни разтвори

  Предназначени са за интравенозно вливане за бързо възстановяване при различни кризи. Активното вещество в тях се определя от задачите, които решават.

  Осигуряваме ви също:

  • кръвоспиращи и средства за намаляване на отоци и кръвонасядания при наранявания, счупвания, травми и контузии на мускули и сухожилия, разкъсни рани и др.;
  • продукти за попълване на железен, електролитен и витаминен дефицит при боледуване, при бременност и раждане и всеки друг случай;
  • кръвоспиращи лекарства срещу обилен цикъл и кръвоизливи при менструация и т. н.

  Какво представляват кръвоспиращите лекарства?

  Кръвоспиращите са обратното на антитромботичните. Подкрепят формирането на съсиреци при външни и вътрешни наранявания и кръвотечения.

  Кръвоспиращите са два основни вида. Едните осигуряват и подкрепят коагулацията и кръвосъсирващите фактори. Другите стимулират свиването на наранения или пропускащ кръвоносен съд.

  Кръвоспиращите лекарства имат много широко приложение и често могат да са животоспасяващи - особено в хирургията и при раждане. Ако имате проблем със съсирването на кръвта, кръвоспиращото лекарство задължително трябва да присъства в аптечката ви, защото дори невинното порязване може да е фатално.

  Защо да пазарувате от онлайн аптека “Витания”?

  Лекарствата, свързани с кръвта и кръвоносната система, са определящи за здравето ви. Когато се нуждаете от тях, трябва да сте сигурни, че получавате медикаменти с гарантирано качество и действие.

  Ние можем да ви дадем тази гаранция. Защитили сме законово правото си да продаваме медикаменти на дребно за хуманната медицина. Имаме добър опит и доказани умения в подбора, съхраняването и предлагането им.

  От онлайн аптека Витания можете да пазарувате само лекарства, отпускани без рецепта, но ще получите изчерпателна консултация за всеки продукт. При необходимост, рецепта ви ще изпълнят във физическите ни аптеки.

  При нас пазарувате на изгодни цени с възможност за поевтиняване при многобройните промоции и чрез участие в бонусната ни програма за лоялни клиенти.

  Поръчайте и получете в дома си нужното ви лекарство!

  Зарежда
  Няма намерени продукти