• -20% на козметика SEBAMED
  Поръчай сега
 • -25% на козметика NUXE
  Поръчай сега
 • До - 25 % нa козметични комплекти
  Поръчай сега
 • Специални предложения

  Абонирай ме

  Защо Витания?

  „Uriage” - природна сила в тубичката ви с крем 04.02.2015

  „Uriage” - природна сила в тубичката ви с крем

  „Uriage” e популярна марка за качествена козметика. Характерната й сила носи термалната вода, бликаща от недрата на Алпите. Свойствата на тази вода да лекува кожни раздразнения и заболявания са забелязани преди хилядолетия. Потвърдени са и са доказани от Академията по медицина след многобройни изследвания. Сегашният спа център е наследник на двеста години несекваща традиция в лечебното й използване. 


  Кога е създадена марката

  През 1992 г. термалната вода се вгражда в козметични продукти, ориентирани към обгрижване на чувствителната и проблемна кожа. Специфичният й състав и благотворното й действие стават достъпни за всички. Дерматологичната общност не само подкрепя, но и високо оценява новата козметика. 

  Създава се дерматологична лаборатория „Uriage”.

  Няколко години по-късно вече е факт първата фабрика.

  Днес козметиката се продава в повече от 70 страни в цял свят.

  Природната сила на термалната вода се комбинира с биоактивни съставки, получени чрез иновативни технологии, защитени с патенти. Безопасността на продуктите е заложена в самите им формули. Те са ефективни и щадящи едновременно.


  Кои са основните направления, в които се развива

  Дерматологични лаборатории „Uriage” покриват с производството си целия спектър от потребности на човешката кожа според възрастта, типа, състоянието и потребностите й. Това означава, че какъвто и да е проблемът ви, винаги можете да откриете подходящ за себе си продукт. 

  Основните линии, които специалистите разработват, осигуряват:

  •    пълна грижа за нежната и деликатна бебешка кожа.

  •    Еластична и здрава кожа на цялото тяло.

  •    Всичко за поддържане на здравето и младостта на лицето.

  •    Кремове, гелове, млека и лосиони за защита от слънцето.

  •    Хигиенни грижи.

  Продуктите са организирани в продуктови гами и серии, и е лесно да се ориентирате и да подберете това, което ви е нужно.


  Върхови постижения на марката

  Трудно е да се говори за върховите постижения на „Uriage” в един или друг продукт. Цялата козметична гама е въплъщение на хармонията между традиция, водещи иновации и отговорна грижа. Правят се целенасочени изследвания. Патентоват се собствени съставки и методи за въздействие и повлияване на кожата като система. За новите разработки се привличат водещи дерматолози и фармацевти от цял свят. От формулировките на изделията е премахнато всичко, което по един или друг начин може да навреди. Те не предизвикват комедони, нискоалергенни са, консервантите са минимизирани, парабените са изключени. 


  Кои са най-познатите й продукти 

  От създаването на марката до сега не спира тъсенето на флаконите с чиста, натурална термална вода от Uriage. Тя почиства, освежава и хидратира здравата кожа. Въздейства върху проблемите на увредената или успокоява чувствителната. Използвана назално, прочиства и отпушва носа, повлиява благотворно носните лигавици.

  Бебешките продукти за почистване, поддържане и възстановяване на кожата въздействат нежно и резултатно. Ползват се с доверието на майките и осигуряват доброто самочувствие и настроение на децата. Шампоани, почистващи и хидратиращи кремове, заздравяващи спрейове, крем за премахване на млечни крусти ще ви помогнат в ежедневните грижи за кърмачето.

  Отделете няколко минути и влезте на http://vitania.bg/bg/producer/Uriage. Тук ще намерите добра подборка от продукти на „Uriage” на отлични цени. Можете да се възползвате и от честите промоции. Ако не сте сигурни, кое е най-подходящото за вас, попитайте ни и ние ще ви консултираме.


  Погледнете тези кремове! Може би имате нужда точно от тях:

  Юриаж розелиан крем – срещу зачервяване, 40 мл

  Юриаж Розелиан СС Крем 40 мл.