• -20% на козметика SEBAMED
  Поръчай сега
 • -25% на козметика NUXE
  Поръчай сега
 • До - 25 % нa козметични комплекти
  Поръчай сега
 • Специални предложения

  Абонирай ме

  Защо Витания?

  Блясък и прекрасен тен за проблемна кожа 25.02.2015

  Блясък и прекрасен тен за проблемна кожа

  Днес вече имате възможността да коригирате леките проблеми с кожата на вашето лице, без това да попречи на очарованието ви. Ясно е, че няма съвършена кожа, защото тя е изложена на множество външни фактори, водещи до акне, възпаления, бръчки и така нататък.

  Основната причина за кожните проблеми се крие в качеството на така наречения себум, защото сгъстяването му води до запушване на порите ви. Борбата с това кожно заболяване не е лесна, но пък е възможна, чрез съвременните козметични продукти, които пазарът предлага.

  Историята свидетелства за отказали се от грим дами, заради кожни раздразнения. В този момент се налагат крути мерки за възвръщане на самочувствието и нормалния начин на живот. И както казахме по-горе спасение има, и то се крие в иновативните козметични препарати.
  Bioderma например предлага едно отлично решение, което носи името Sebium AI Correcteur. Последният лекува и прикрива кожните несъвършенства и редом с това изравнява тена ви. Вие получавате повече блясък и прекрасен тен, с който да се гордеете и всичко това на достъпна цена.
  Всичко, което трябва да сторите се касае до нанасяне на присъстващия в комплекта зелен коректор намиращ се в капачката на тубата. Веднага след това се прилага оцветеният крем имащ основната задача да регулира нивото на себума.

  Благодарение на съдържанието на глицерин се хидратира и омекотява кожата ви, което действа безпощадно срещу пъпки, комедони и тем подобни неприятни образувания. Заедно с това изравнява тена и прикрива проблематичните участъци. Само след няколко използвания вие се чувствате по-добре и комфортно.

  Не забравяйте

  Bioderma и Sebium AI Correcteur ви дават реалната възможност за постигане на пилинг ефект и отстраняват несъвършенствата по кожата ви.Продуктът изравнява тена и придава свежест на лицето ви. Тук не става дума само за козметика, а адекватно кожно лечение, което може да започнете още днес. Не робувайте на пъпките, акнето, бръчките и кожните раздразнения, защото има начин за излизане от ситуацията.