• До -50% ОТСТЪПКА на продукти при възпалено гърло
  Поръчай сега
 • -25% на козметика MUSTELA
  Поръчай сега
 • -20% на продукти ERBOZETA
  Поръчай сега
 • -15% на Шуслерови соли
  Поръчай сега
 • Специални предложения

  Абонирай ме

  Защо Витания?

  Едно хапче за много случаи 11.07.2016

  Едно хапче за много случаи

  Главоболието

  Времето ви е разпределено и задачите са много – на работа, в къщи. Раздавате се самоотвержено до момента, в който ви заболи глава. Ако сте по-млади – вероятно е безпощадна мигрена, но дори обикновеното главоболие може да ви изкара от релси, да  обърка всички графици и да ви накара да копнеете за малко покой.

  Главоболието може да се дължи на много причини. Дори изследванията невинаги подсказват точната. Реални физиологични промени не се откриват и при мигрената. Причината е неуловима, но болката е съвсем реална. Понякога успявате да търпите, друг път сте съвсем изтощени и съсипани. Намерете си съюзник, който ще ви върне усмивката и спокойствието. Просто вземете „Беналгин”.

  Болки в ставите

  Опорно-двигателният апарат отговаря за изправената ви осанка, за красивите ви гъвкави движения, за силата и грацията, с която извършвате всяка дейност в ежедневието си. Но един ден се появява моментна болка в някоя става. След време се връща. Движението става болезнено, а лекарите казват, че няма кой знае какво да се направи и ще боли при претоварване, при обездвижване, при смяна на времето и при разни други случаи.

  Ставните заболявания са неумолими. И най-доброто решение е да ги забавите с умерено физическо натоварване, с подходяща диета и хранителни добавки. А когато болката стане притеснителна, дръжте на удобно място „Беналгин”.

  Болезнена менструация

  Пулсиращата тъпа болка долу в корема ви навестява всеки месец. Почти ви изважда от строя и все пак, знаете, че има жени, които са далеч по-зле, просто не могат да станат от леглото. Едва ли фактът, че други ги боли по-силно, ви облекчава особено. Не помагат и обещанията болките да намалеят или да изчезнат след раждане.

  Можете да пиете хормонални препарати. Може да си помогнете с някаква физическа активност – гимнастика, танци, подходящ спорт, който  харесвате. В процеса на натоварванията в кръвта ви се освобождава повишено количество ендорфини. Те ви карат да се чувстваме щастливи, правят ви по-здрави и потискат усещането за болка.
  За всеки случай опитайте следващия път с таблетка „Беналгин”. На повечето дами им помага.

  Възпаления по протежение на периферните нерви

  Радикулити, плексити, неврити, невралгии, полиневрити, ишиас и т. н. затормозяват движенията ви, влошават качеството ви на живот, карат ви да се чувствате като в чужда кожа. Пречат ви да изпълнявате елементарните действия по обслужването си, да не говорим за по-сериозни дейности.

  Добре е да се обърнете към лекар, макар и в редки случаи може да става дума за сериозно заболяване. В повечето случаи болката отминава, за да се появи другаде. Не я чакайте да изчезне със стиснати зъби. Помогнете си с хапче „Беналгин”.

  „Беналгин” – метамизол, витамин В1 и кофеин

   Съвместното действие на трите вещества повлиява отлично болката, възпалението и температурата. Подобрява обмяната на веществата и ускорява нервните импулси. Кофеинът подобрява работата на нервната система и повлиява достигането на метамизола в мозъка.

  Три десетилетия болкоуспокояващото хапче действа безусловно без значими странични ефекти. Разчитайте на него при нужда. Сега вземете от нас "Беналгин", 20 таблетки, с 25% отстъпка.