• До 40% ОТСТЪПКА на продукти за интимна хигиена
  Поръчай сега
 • 20% ОТСТЪПКА на BIODERMA Серия NODE
  Поръчай сега
 • 25% ОТСТЪПКА на козметика MUSTELA
  Поръчай сега
 • 20% ОТСТЪПКА на козметика NUXE
  Поръчай сега
 • Специални предложения

  Абонирай ме

  Защо Витания?

  Качествени слънцезащитни продукти за спокойна почивка 09.07.2016

  Качествени слънцезащитни продукти за спокойна почивка
  Отпуските започнаха. Все повече от приятелите ви отиват на море, или дори вече се връщат. Дали ще прекарате отпуска си по родното Черноморие или по чужди плажове, важното е да изкарате броените дни добре, без излишни проблеми и неприятни преживелици.

  Кои са най-често срещаните проблемни събития през отпуска

  Ако се върнете назад в спомените си, вероятно ще отчетете, че най-често неприятностите идват или като стомашни проблеми и неразположения, или като слънчеви изгаряния. И ако разстройствата на стомашно-чревния тракт за няколко дни отминават, то спомените от изгарянията остават за дълго – понякога белезите носите цял живот.

  Всеки път се заричате, че ще сте внимателни, че ще вземете мерки и все се случва да пропуснете да си купите слънцезащитен крем, да забравите да се намажете, да заспите – напук на невъобразимия шум на пренаселения плаж. Опитайте тази година да промените лошата традиция и да се върнете в къщи с приятен тен, без лоши спомени от зачервено и болезнено тяло, невъобразим сърбеж, мехури, свличащи се парчета от гърба и раменете ви. Особено внимателни бъдете, ако сте с деца.

  Качествени слънцезащитни продукти за минимизиране на проблемите

  Разбира се, че преди ваканцията харчовете са много. Подновявате дрехи, бански, очила, джапанки и какво ли не. И понякога пропускате да планирате покупката на кремове, гелове, масла и спрейове с подходящ слънцезащитен фактор и удовлетворяващо качество. И затова често купувате нещо евтино, колкото да ви е чиста съвестта. Това понякога е по-лош вариант, отколкото да сте без защитен продукт. Дава ви някакво успокоение и вие прекарвате по-дълго време на слънце отколкото трябва.

  Понеже ценим постоянните си клиенти, решихме в разгара на сезона да ви предложим качествени продукти, разработени според принципите на дермокозметиката с 20% отстъпка.

  Осигуряваме ви избор между
  •   Биодерма
  •   Еуцерин
  •   Себамед
  •   Мустела

  Това са най-добрите европейски марки, които не просто предпазват кожата ви за определено време от слънчевото излъчване, но стимулират и собствените й защитни и възстановителни сили, формирани от еволюцията ни десетки хиляди години под слънцето. Формулите им повтарят структурата на биоактивните вещества, произвеждани от организма и действат по механизмите, по които действат в клетките на различните слоеве на здравата кожата.

  Бебето и слънцето

  Дори не е задължително да водите бебето си на море, за да има нужда кожата му от внимание и защита. Дали ще предпочете специализираната марка за бебешка и детска козметика „Мустела” или детски продукт на любимата си марка, на която се доверявате, задължително е да го използвате при ежедневното излизане на детето навън. Освен висок SPF фактор, те са с надеждни филтри за UVA/UVB лъчения. Въпреки това, колкото по-малко е бебето, толкова по-кратко трябва да е излагането му на директно слънце.

  Почивката ви предстои. Осигурете си качествени защитни средства срещу слънце и й се наслаждавайте пълноценно.