• до -50% на продукти за подобряване на паметта и тонуса
  Поръчай сега
 • -25% на козметика URIAGE
  Поръчай сега
 • до 30% на продукти за Интимна хигиена
  Поръчай сега
 • -20% на продукти против косопад ADENOSIL
  Поръчай сега
 • Специални предложения

  Абонирай ме

  Защо Витания?

  Как да отслабнете трайно 01.07.2016

  Как да отслабнете трайно

  Желанието за поддържане на нормално телесно тегло отдавна вече не се смята за каприз. То е условие не само за добър външен вид, но и за добро здраве. Все повече се утвърждава разбирането, че за поддържането му не са достатъчни чудодейни хапчета – нужен е различен начин на живот.

  Задължителните условия за намаляване и поддържане на теглото

  На първо място е разумното хранене – без залитания от едната в другата крайност, без преяждане и гладуване, без излишни празни калории, но и без лишения. Достатъчно е да подбирате разнообразни храни, да включите в менюто много плодове и зеленчуци – за предпочитане сурови. И разбира се – да не поглъщате всичко, предвидено за деня наведнъж, а да го разпределите за поне 4 приема, като вечерята е най-лека и ненатоварваща. Препоръчително е дневният калориен прием да е малко по-нисък от базовия за организма ви.

  После идва физическата активност – спорт или друго подходящо занимание, което натоварва мускулите, активира жизнените функции, повишава енергоразхода и топи резервните мазнини.

  Когато ежедневието ви или личните ви предпочитания много трудно се съгласуват с изискванията за ограничения и подбор на храната, имате възможност да си помогнете с хранителна добавка. Търсете тези с естествен произход, които блокират усвояването на мазнините още на входа и така облекчават чувствително изискванията към диетата ви. Подобен е един от продуктите на Doppelherz.

  Как действа активният комплекс на Doppelherz system fettbinder

  Той се нарича KiОbind и се състои от неживотински хитозан и витамин С. Хитозанът е полизахарид, получаван обичайно от хитина. Различава се от болшинството полизахариди по положителния си заряд. С него той привлича мазнините в стомашно-чревния тракт и се свързва с тях, образувайки гел. В присъствието на витамин С този гел става изключително здрав. Така мазнините се оказват неусвояеми и директно се изхвърлят навън. Създателите на Doppelherz system fettbinder твърдят, че активният комплекс може да свърже до 33% от приетите мазнини

  Това ви носи значителни ползи:
  •   Не се затормозявате, лишавайки се от любимите си храни.
  •   Реалният калориен прием е доста по-нисък без никакви усилия от ваша страна.
  •   Блокираната част от мазнините не се трупа като тлъстинки – напротив – горите от тях, за да компенсирате намалените калории.  

  Така Doppelherz system fettbinder подкрепя усилията ви и се вписва чудесно в хранително-спортната ви програма, водейки до желания резултат. Едва ли ще постигнете някакво отслабване, ако разчитате само на добавката.

  Поради неживотинския произход на продукта, той е особено подходящ за вегетарианци и вегани.

  Допълнителни характеристики на Doppelherz system fettbinder

  Хитозанът почиства още триглециридите и лошия холестерол в кръвта, като толерира добрия. Отвежда 33% от приетите мазнини като шлака, без по никакъв начин да се намесва в обменните процеси.

  За редуциране на килограмите е необходимо да приемате 2-3 таблетки преди две от основните хранения за деня с голяма чаша вода. Когато целта е поддържане на теглото в постигнатите вече граници, е достатъчно таблетките да са една или две на прием.

  Не си мислете, че ако удвоите дозата, ще губите по 66% от приетите мазнини. Всичко, което ще постигнете, е затруднения с усвояването на мастноразтворимите витамини или непредвидима реакция на организма ви.

  Пробвайте действието на Doppelherz system fettbinder сега с 20% отстъпка от цената!