• До 40% ОТСТЪПКА продукти при кашлица
  Поръчай сега
 • 20% ОТСТЪПКА на козметика MUSTELA
  Поръчай сега
 • 20% ОТСТЪПКА на козметика EUCERIN
  Поръчай сега
 • 20% ОТСТЪПКА на витамини и минерали SUPRAVIT
  Поръчай сега
 • Специални предложения

  Абонирай ме

  Защо Витания?

  Как да пазите дихателните пътища здрави 13.01.2021

  Как да пазите дихателните пътища здрави

  Когато поради настинка, вирусни или хронични заболявания страдате от възпаления на горните дихателни пътища, недостигът на кислород затормозява целия организъм и създава затруднения за имунитета. Натрупаните по лигавиците лепкави и жилави секрети предизвикват  кашлица, появява се задух и затруднения в дишането. 

  Как да облекчите критичните за дихателните пътища състояния 

  За бързо облекчение на инфекции и възпаления вече не е необходимо да прилагате тежките продукти на химията. „Ункадеп 600“, сашета, е хранителна добавка с ацетилцистеин и бромелаин. 

  Какво е ацетилцистеин и как действа

  Ацетилцистеинът е предшественик на глутатиона (ензим) и производно на L-цистеина (сяра съдържаща аминокиселина). Осигурява бързото облекчение на влажната кашлица като втечнява секретите и подпомага тяхното елиминиране. В същото време се проявява като стимулатор за дихателните пътища.

  Какво е бромелаин и как действа 

  Това е растителен ензим, извлечен от  ананас. Освен заради функциите му в храносмилателния тракт, той е много ценен заради подкрепата му за имунитета и защитната му роля за организма. 

  Бромелаинът е отлично средство при инфекции и възпаления на горните дихателни пътища. Той притежава силно антиоксидантно действие и добра имуномодулираща активност – характеристики, които го правят подходящ за повишаване на имунитета. Клинични проучвания показват, че приложението на бромелаин при остър синузит е по-резултатно, отколкото приложението на конвенционалните средства. 

  „Ункадеп 600“, сашета – подкрепа при ХОББ и решение за дихателните пътища 

  „Ункадеп 600“, сашета, е хранителна добавка, подходяща за съпровождащо лечение при антибиотични терапии за остри и хронични инфекции и за подкрепящо лечение при хроничната обструктивна белодробна болест (ХОББ). Той 

  • втечнява секрета; 

  • носи бързо облекчение при влажната кашлица; 

  • намалява задуха и затруднението в дишането; 

  • съдейства за повишаване на имунитета; 

  • увеличава общите защитни сили на организма. 

  Силата на продукта идва от синергията между двете мощни съставки бромелаин и ацетилцистеин. Показателите му за качество са по-добри от нормативните изисквания за този тип продукти на Европейския съюз. Произведен е със сертификати за качество ISO 9001 и ISO 13485. Формулата му не включва глюкоза, лактоза и глутен и е подходяща за прием от вегетарианци. 

  „Ункадеп 600“ е подходящ за остри и хронични форми на заболяванията на дихателните пътища. При острите форми се препоръчва приемът на две сашета на ден на гладно. При хроничните заболявания – по едно саше. 

  Защо е опасно да подценявате болестите на дихателната система

  Тя не е просто една от жизнените системи на организма. Тя е тази, която осигурява кислорода, необходим за обмяната и за всички жизнени процеси. Влошената ѝ работа води до нежелани последици за имунитета, за пълноценната функция на мозъка, за осигуряването на енергия и физическата сила и издръжливост. 

  Затова е задължително да вземете бързи мерки при всяко възпаление и инфекция, да не позволявате те да се хронифицират и да влошават работата на целия организъм. Задухът и затруднението в дишането, кашлицата са не само неприятни сами по себе си, но отварят пътя към хронични заболявания, които се лекуват трудно или тотално влошават качеството ви на живот. 

  Поръчайте „Ункадеп 600“, сашета, сега и осигурете подкрепа за имунитета на близките си и на себе си!