'
 • до -50% на мицеларни води
  Поръчай сега
 • -25% на козметика MUSTELA
  Поръчай сега
 • -20% на козметика КАНАДЕРМ
  Поръчай сега
 • до 30% нa слънцезащитни продукти
  Поръчай сега
 • Специални предложения

  Абонирай ме

  Защо Витания?

  Как да подобрим качеството на съня 05.02.2019

  Искаш да спиш, а не можеш? Готов си на всичко за качествен пълноценен възстановяващ сън?

  Да започнем от там. Сутрин е. Алармата звъни. Ставате сънени. Спи ви се. Ама няма как. Задълженията, живота ви дърпа. За много от вас деня започва с чаша кафе. Тази същата чаша кафе е и верния съюзник срещу следобедната дрямка и ни дава сила да избутаме работния ден до края.
  А и да се сетим какво ли не се прави, за да не заспиват хората – енергийни напитки, кафета, миене на лицето със студена вода, щипане...какво ли не само, за да не заспи човек.
  Но тогава, когато човек иска да спи, а не може...

  Нощем започвате да се въртите като риба на сухо, да броите овце, да се чудите защо сънят не идва, и да нервничите, че часът вече е 3 през нощта, а вие все още не сте успели да дремнете дори и за 10 минути.
  Често нищо не се предприема, за да се подпомогне този естествен процес. Оставяте се на течението и на надеждата, че следващата вечер ще заспите по-лесно или пък няма да се будите посред нощ. Но и следващата и по-следващата не са вечерите, в които имате безпроблемен сън.
  Сутрин ставате изтощени, със сенки под очите и желание да удушите първия човек, дръзнал да пресече пътя ви. Всеки шум ви дразни, студено ви е и искате да се тъпчете с шоколад! А в метрото към работата за малко да заспите...

  Звучи ли ви познато? Няма как да не ви звучи, ако сте паднали жертва на безсънието – поради стрес, проблеми в работата или някакъв друг дразнител, който ви е отнел най-хубавото нещо в живота – способността да си почивате!

  Лишаването от сън неслучайно е известно като адско мъчение за тялото и ума. То ни докарва до състояния, в които не искаме да се виждаме никога – нервни, сприхави, болни, гладни и често – напълнели.

  Как да излезем от този ад час по-скоро е въпросът, за чийто отговор сме готови да дадем 1 милион лева или поне толкова, колкото имаме в портмонето в момента. А е толкова просто.

  Проблемът с безсънието може да бъде преодолян сравнително лесно и бързо, и доста по-евтино от 1 милион, с помощта на природни добавки, които спомагат да релаксирате и да изпаднете в онова блажено състояние на почивка.
  Ако в момента четете това с кръвясали от умора очи и тяло, което крещи за сън, съветът ни е един - да отидете до първата аптека, и да попитате за NOVANIGHT. След това се приберете вкъщи и си върнете съня, който сте мечтали в последните седмици.

  Преди да сте откъртили, е добре да прочетете, че NOVANIGHT е продукт, специално разработен за хора, които имат проблеми със съня и искат да... се наспят! За тези, които имат леки до умерени смущения на съня и изпитват страх от привикване към продукти за сън.

  NOVANIGHT е уникален и няма аналог на пазара в България. Той е с единствена по рода си комбинация от съставки у нас на мелатонин, маточина, калифорнийски мак и пасифлора (страстоцвет).

  Той не води до привикване и няма ограничения в продължителността на употребата му.

  Мелатонинът улеснява заспиването, маточината и калифорнийският мак се грижат за това да не прекъсвате съня си, вместо да се оцъклите като бухали още в 3 през нощта, а пасифлора подпомага сънят ви да е възстановителен – тоест, не само да се събудите като нормален човек, но и да сте с презаредени сили и възстановени нерви, за щастие на вас и всички около вас.

  Осигурите си спокойна атмосфера, с комфортно легло и удобна възглавница и забравете за електронните устройства около вас. Вземете 2 капсули НОВАНАЙТ 30 минути до 1 час преди лягане. И нека с тях стартира съня ви, за да можете на сутринта да станете свежи, щастливи и... наспали се.

  Да, да, да – точно както се събуждахте едно време! Помните ли? А уж викат, че от сън спомени нямало...