'
 • до -50% на продукти против гъбички
  Поръчай сега
 • -25% на козметика NUXE
  Поръчай сега
 • -20% на хранителни добавки Vital Concept
  Поръчай сега
 • -15% нa козметика Bioderma AbcDerm
  Поръчай сега
 • Специални предложения

  Абонирай ме

  Защо Витания?

  Как да възстановите формата си след празниците и да укрепите здравето си 02.01.2019

  Как да възстановите формата си след празниците и да укрепите здравето си

  Празниците са хубаво нещо, но и най-дългите празници свършват и ни оставят натежали от претрупаните трапези, уморени от емоции, отвикнали от ежедневния ритъм. Сутринта на първия работен ден на новата година се поглеждаме критично в огледалото, даваме си сметка, че тепърва предстои цяла върволица именни дни с още хапване и пийване и се чувстваме почти безпомощни.

  Какво да се прави?

  Трябва ви добро храносмилане и добър метаболизъм

  Те ще са гаранцията, че всяка хапка ще се оползотворява максимално ефективно, без да създава усещане за тежест в стомаха и стомашни неразположения, без да се трупа като мастни отлагания под кожата и около вътрешните органи.

  Погрижете се навреме за детоксикацията на тялото си

  Прекомерната консумация за продължителен период на мазни, тежки, пикантни храни и  високо енергийни сладкиши, обилно поляти с разнообразен алкохол, увеличават отделянето на отпадни и токсични продукти при обмяната и максимално затрудняват черния дроб. Добре е да го подкрепите в работата му, за да ви служи по-дълго.

  Грижата за нормалното тегло не е еднократен акт

  Килограмите над нормата не са само естетичен проблем. Те са рисков фактор за всички сериозни заболявания, които силно влошават комфорта и качеството на живот на болните. Мъчителните диети не са решение за поддържане на постоянно тегло, правете по нещо за него всеки ден.

  Всъщност, всичко това си го знаете и сами, но никак не е просто да го осъществите – иска се време, воля, лишения, усилия. Да, прави сте. Иска се. Но можете да го направите по-лесно с добре комбинирани хранителни добавки „Витал концепт“.

  Какво представляват хранителните добавки „Витал концепт“?

  Те са произведени в Германия, отговарят на всички европейски стандарти за качество, базират се на органични съставки и не съдържат глутен, лактоза и ГМО. Активните вещества в тях са така подбрани, че им осигуряват широк спектър на действие, отлична бионаличност и висока ефективност.

  „Витал концепт баланс“

  Той съдържа различни пробиотични щамове лактобацили и бифидобактерии, съчетани  с инулин от цикория и агаве.  Насочен е към балансиране и укрепване на хранителната система и стабилизиране на метаболизма на белтъците, мазнините и минералите. Като стимулира развитието на полезната чревна микрофлора, той активира имунитета и защитните сили на организма, потиска развитието на патогените, подобрява усвояването на желязото и калция.

  Пребиотичните фибри във „Витал концепт баланс“ не само подхранват полезните бактерии, но пречат на усвояването на мазнините в храната и така понижават концентрацията на триглицериди и холестерол в кръвта. Съдействат за детоксикирането на храносмилателната система, нормализират дефекацията и са фактор за поддържане на оптимално телесно тегло.

  „Витал концепт детокс“

  Формулата на „Витал концепт детокс“ съчетава растителни екстракти и фибри, ензими и аминокиселини, витамини и минерали. Притежава антиоксидантна мощ, подкрепя и прочиства черния дроб, допринася за общата детоксикация и зарежда с енергия организма. Като допълнително действие регулира нивата на кръвната захар и лошия холестерол в кръвта.

  Продуктът е препоръчителен още при възстановяване от боледуване, от преумора, при анемия и недохранване.

  „Витал концепт“ за здраве, красота и самочувствие

  През зимата здравето ни е особено уязвимо. Проблемите идват не само от преяждането по празниците, но и от обездвижването, изнежването в топлите стаи, студеното време, мръсния въздух, върлуващите вируси и болестотворни бактерии. Красотата на кожата и добрата физическа форма също страдат. Целулитът става по-забележим, кожата изсъхва и повяхва.

  Разгледайте нашата подборка на продуктите „Витал концепт“. В нея ще откриете всичко, което ви е нужно за добро здраве и самочувствие, за висок комфорт и качество на живот.  Изберете нужните ви продукти и започнете годината с летящ старт!