• До 50% ОТСТЪПКА на продукти при крампи и сърдечносъдова система
  Поръчай сега
 • 20% ОТСТЪПКА на продукти ASAM KRÄUTERHOF
  Поръчай сега
 • 30% ОТСТЪПКА на продукти DIFA COOPER за интензивно възстановяване и хидратация на кожата
  Поръчай сега
 • До 25% ОТСТЪПКА на избрани слънцезащитни продукти
  Поръчай сега
 • Специални предложения

  Абонирай ме

  Защо Витания?

  Погрижете се за косата, кожата и ноктите си сега, за да са красиви през есента 03.07.2020

  Погрижете се за косата, кожата и ноктите си сега, за да са красиви през есента

  В разгара сме на лятото. Напук на коронавирус пандемията мислите за пътуване, за море, за плаж. Но добре е да имате едно на ум и да не преставате да се грижите за кожата и нейните придатъци – косата и ноктите. Лятото ще мине бързо, ще свършат отпуските. Ще установите пораженията, които хлорираната вода в басейна, солената в морето, силното слънце и волният режим с недоспиване и нередовно хранене са им нанесли: Тук-там личат нови бръчици, старите са удълбочени, косата е изтъняла, цъфти и май пада повече, нокътните плочки са недостатъчно твърди и се чупят често.

  Вземете мерки за здрава кожа, коса и нокти предварително

  Има билки и растителни продукти, които оказват общооздравително действие с акцент върху буйната грива, гладкото лице и красивите ръце. Сред тях са:

  Лененото масло

  Лененото масло е известно с високото си съдържание на Омега 3, 6 и 9 мастни киселини, а те са необходими за оптималната работа на всички жизнени системи. Особено полезно е в случаи на кожни раздразнения, пърхот, екземи, увредени нокти, слаба и бавно растяща коса, загубена еластичност на кожата и т. н.

  Последните проучвания показват, че съчетаването на лененото масло с масло от вечерна иглика засилва полезните ефекти от приложението им.

  Вечерна иглика

  Маслото, извлечено от вечерна иглика, е много популярно сред дамите, страдащи от предменструален синдром. Но носи и други ползи за здравето. Препоръчва се при псориазис, екзема, атопичен дерматит. Противодейства на някои възрастови промени в епидермиса като загрубяване, зачервяване, умора и загуба на еластичност. Подобрява видимо състоянието на косата и е много ефективно при косопад. Силата му се крие в богатството от есенциални мастни киселини, които оптимизират хормоналното равновесие, работата на храносмилателния тракт, както и на други органи и системи.

  Бета глюкани за здрава кожа, коса и нокти

  Тези олигозахариди имат важна роля в клетъчната мембрана. Изпълняват антиоксидантна функция. Подкрепят имунния отговор и свежестта на кожата.

  Цинк

  Цинкът е микроелементът, безусловно необходим за здравето на кожата, косата и ноктите. Недостигът му засяга производството на редица ензими, белтъци (включително колаген) и други биологични субстанции. Следствието е влошаване на структурата и състоянието на епидермиса, загрубяване, стрии, чупливи нокти, акне, интензивен косопад, забавяне на растежа, смущения в мозъчните функции и т. н.

  „Аденозил Нипон е Ултра“ – хранителна добавка при косопад и проблемна кожа и нокти

  „Аденозил Нипон е Ултра“ съдържа в себе си изброените активни субстанции и обединява силата им в синергично единство. Формулиран е за постепенно освобождаване на съставките си. Чрез действието им осигурява няколко безспорни ползи за здравето и красотата ви:

  • потиска синтезирането на ензима (5-алфа редуктаза), който е в основата на андрогенната алопеция;
  • предотвратява косопада, като увеличава броя на фоликулите във фазата на растеж (анаген), подкрепя развитието и растежа им, удължава самия анагенен период с около 50%, укрепва косата и я прави силна, здрава и еластична;
  • намалява секретирането на себум;
  • осигурява намаляване на зачервяването и микровъзпаленията;
  • стимулира растежа и здравето на клетките, а с това и добрия вид на кожата, косата и ноктите.

  Към основните съставки формулата включва и нарингенин – биофлавоноид с широко благоприятно действие върху организма.

  „Аденозил Нипон е Ултра“ е предназначен както за жени, така и за мъже. Може да се комбинира с други продукти за системна употреба.

  Поръчайте и приемайте по една капсула на ден поне 6 месеца. Ако започнете сега, до есента вече ще забележите благоприятното му действие върху здравето и красотата на кожата, косата и ноктите.