Сайтът използва бисквитки.

 • До 30% ОТСТЪПКА на продукти срещу алергия
  Поръчай сега
 • 25% ОТСТЪПКА на козметика BIODERMA
  Поръчай сега
 • До 25% ОТСТЪПКА на козметика REVALID
  Поръчай сега
 • 15 % ОТСТЪПКА на козметика BETTINA BARTY
  Поръчай сега
 • Филтри
  • Производители
  • Аптеки
  • Наличие на коментар
  • Наличие на ранкинг на продукт
  » »
  Системи за избелване на зъби

  Системи за избелване на зъби

  Блестящата усмивка е един от най-сигурните начини да спечелите вниманието и добрите чувства на околните. Но дори най-съвестните ежедневни хигиенни грижи не са в състояние да я запазят за цял живот бяла.

  Какво е важно да знаете за избелването на зъби?

  Обичайно те се избелват с пероксид, активиран с лазер или светлина, който премахва петната по тях. Освен в зъболекарския кабинет, можете да го направите и вкъщи, като използвате специалните системи за избелване при домашни условия.

  Какъв ще е ефектът от процедурата, зависи от състоянието на съзъбието ви и доколко то е потъмняло. Оказва се, че е важно и поради какви причини е потъмняло. Ако сивкавият оттенък се дължи на прием на тетрациклин и други медикаменти или на заболявания като флуороза, резултатите вероятно няма да са точно тези, на които се надявате. Остаряването води до пожълтяване, което няма как да спрете, но с добри грижи можете да забавите.

  Системите за избелване на зъбите са по-резултатни, ако преди това е почистен зъбният камък - най-добре до седмица-две след почистването. Активните химикали няма да са ефикасни върху зъбния камък и плаката, а е добре и венците да са здрави.

  Съществува вероятност след използването на избелващата система да изпитвате повишена чувствителност. Затова известно време преди това се мийте с флуорирана паста.

  Ако имате проблем със здравето на устната кухина, отложете процедурата до излекуването им.

  Имплантите, пломбите и фасетите няма да се избелят. Затова може да се наложи да ги смените.

  Постигната белота няма да остане завинаги. Ако искате тя да е все така впечатляваща, ще трябва да повтаряте процедурата всяка година. Не е добре обаче да е повече от два пъти годишно, защото е възможно емайлът да бъде изсушен, зъбите да станат чувствителни и да изглеждат като от варовик.

  Най-често срещани причини за оцветяването им

  Най-много за потъмняване или пожълтяването им допринасят кафето, чаят, тъмните газирани напитки, червеното вино и цигарите. После идват оцветяващи храни като боровинки и домати. Те са абсолютно забранени през първите два дни след избелването, докато порите в зъбите са все още отворени. Но ако искате да запазите резултатите по-дълго, откажете се от тези напитки и храни или поне ги ограничете чувствително.

  Имайте предвид, че каквито и да са използваните начин и система, няма да постигнете по-бял нюанс, отколкото имате по рождение. Процедурата само ще премахне наслоените петна и замърсявания.

  Избелващи средства, които ще откриете в този раздел

  Системите за избелване при домашни условия са с по-ниска концентрация на активните вещества и затова няма да ви осигурят резултатите, които бихте получили при зъболекаря. Затова пък са значително по-икономични, можете да ги прилагате безопасно в избрано от вас време и да се радвате на красива усмивка.

  От Vitania.bg можете да поръчате:

  • iWhite Дарк Стейн - система от гел-шини за незабавно избелване на зъбите с активен въглен - използва се адсорбираща технология чрез микроперлички с капсулиран активен въглен. Тя е безвредна и с моментален ефект.
  • iWhite Инстант комплект за избелване, гел-шини - оставяте ги върху зъбите за 20 минути на ден и забелязвате незабавни резултати;
  • Wellsamed избелващи ленти - избелващият гел в лепенките остава достатъчно дълго върху зъбите, за да осигури добър резултат. Използва се активен кислород без пероксид;
  • iWhite Дарк Стейн избелваща паста с активен въглен - поддържа белотата на вече манипулираните зъби. В комбинация с избелващите лентички са отличен начин за поддържане на постоянно блестяща усмивка.

  Можете да купите средства и системи за домашно избелване от различни магазини, но все пак за предпочитане е да го направите от аптеките.

  Защо да поръчате от онлайн аптека “Витания”?

  Системите за избелване на зъби и другите видове продукти са с гарантирано качество, безопасност и надеждност.

  При всяко колебание и неяснота ние сме готови да ви консултираме - както при избора на подходящия продукт, така и за начина му на приложение.

  Системите са на изгодни цени, но можете също да поръчате при някоя от многобройните промоции.

  Поръчайте бързо и лесно, получете доставката си у дома или в офиса!

  Няма намерени продукти