Сайтът използва бисквитки.

 • 20% ОТСТЪПКА на козметика BIODERMA ABCDerm
  Поръчай сега
 • До 25% ОТСТЪПКА на козметика EUCERIN
  Поръчай сега
 • До 30 % ОТСТЪПКА на слънцезащитни продукти
  Поръчай сега
 • Филтри
  • Цена
   Производители
  • Аптеки
  • Наличие на коментар
  • Наличие на ранкинг на продукт
  » »
  Ароматизатори за стая

  Ароматизатори за стая

   

  Високите изисквания на съвременните хора към комфорта на околната среда включват и миризмата, която излъчва тя. Това доведе през последните десетилетия до бум на ароматизаторите.

  Къде могат да бъдат използвани ароматизаторите?

  Те се използват във всяко затворено пространство, където ви се налага да се застоявате или дори само да влизате по-често - в дома и офиса, на работното място и в колата. Но няма проблем, дори когато сте навън и ви се иска да усещате определено ухание, да разчитате на ароматизатор.

  Има места и ситуации, в и при които употребата му е наложителна - когато в едно помещение има много хора или по независещи от вас обстоятелства се пропиват от някъде неприятни миризми.

  Ароматизатори и освежители за въздух намират добро приложение в гардероби, дрешници и шкафове, в банята, тоалетната, в килера и мазето - навсякъде вкъщи, където се появяват миризми на застояло, влага и плесен, на нечистотии, или пък се пуши.

  При сгради с централна климатизация хитроумно решение е да превърнете в ароматизатор цялата система, като поставяте капчици аромат върху филтрите ѝ. Така наведнъж ще освежите целия дом, хотел, заведение и т. н.

  Ароматизирането не е само практичен начин да направите дома си по-приятен. Ако го подчините на принципите на ароматерапията, то може да бъде и много полезно за здравето ви. Според използваното етерично масло можете да облекчите възпаленията на дихателната система, тревожността, безпокойството и стреса, да прогоните безсънието и да си осигурите здрав, пълноценен сън, да подкрепите имунната система и т. н.

  Как да изберете подходящ аромат?

  Ако в помещението, в което е ароматизаторът, няма други хора, сте свободни да изберете ухание единствено според собствените си предпочитания. Но ако около вас са близките, колегите ви или случайни посетители, задължително е да се съобразите и с тях.

  Колкото повече са хората наоколо, толкова по-сложен става изборът на аромат, като валидни са няколко основни изисквания, с които не бива да правите компромис: уханието трябва да е максимално леко и ненатрапчиво и да не причинява алергични реакции.

  Има аромати, които действат релаксиращо, тонизиращо и освежаващо, други ви успокояват, карат ви да се отпуснете, пропъждат умората, подобряват настроението и работоспособността. Когато избирате ароматизатори за стаите у дома, съобразете се с функциите на съответните помещения. Нормално е за спалнята да се спрете на успокояващ и отпускащ аромат, а за домашния офис - на тонизиращ и ободряващ.

  Какви видове продукти може да откриете в този раздел?

  В този раздел на Vitania.bg акцентът пада върху:

  • ароматизатори тип “парфюми с клечки” - едно от предимствата им е, че много лесно се регулира интензивността на излъчваната миризма - достатъчно е да махнете или да добавите клечки. Приоритетно ви предлагаме продукти на Areon с леки, свежи аромати, но и с луксозни, завладяващи ухания;
  • аромалампи - лесни за използване, можете да добавяте избрани от вас етерични масла не само за ароматизиране на стаята, но и като ароматерапия при настинки, за подобряване на съня, за намаляване на тревожността;
  • изсушени билки и цветя в торбички, допълнително обогатени с етерични масла - можете да ги оставите на избрано място в стаята, но също да ги поставите в гардероба и дрешника;
  • ароматни свещи с луксозно ухание за спокойни интимни вечери;
  • спрей освежители за въздух с различен аромат за моментален резултат;
  • торбички от пропусклива мембрана за дрешника и килера.

  Предимствата да поръчате онлайн от аптека “Витания”

  Почитатели сте на съвременната мантра “бързо, лесно и удобно”? Тогава пазаруването от нас отговаря напълно на навиците ви. Лесният за работа сайт (Vitania.bg) ще ви спести усилия и време. Доставката на посочено от вас място, в посочено от вас време гарантира удобство.

  Прегледайте на чашка кафе ароматизаторите, които ви предлагаме на много изгодни цени. Обърнете внимание, че отдаваме предпочитание на водещата марка в бранша “Ареон”. Изберете любимото си ухание и начинът на разпръскването му.

  Поръчайте и му се наслаждавайте - сами или в компания!

  Филтри
  Филтри
  • Цена
   Производители
  • Аптеки
  • Наличие на коментар
  • Наличие на ранкинг на продукт
  Няма намерени продукти