Сайтът използва бисквитки.

 • До 30% ОТСТЪПКА на продукти срещу алергия
  Поръчай сега
 • 25% ОТСТЪПКА на козметика BIODERMA
  Поръчай сега
 • До 25% ОТСТЪПКА на козметика REVALID
  Поръчай сега
 • 15 % ОТСТЪПКА на козметика BETTINA BARTY
  Поръчай сега
 • Защо Витания?
  » » »
  САЛИВИТ сашета 20 x 5.3 гр. ЕРБОЗЕТА

  САЛИВИТ сашета 20 x 5.3 гр. ЕРБОЗЕТА

  SALIVIT sach 20 x 5.3 g. ERBOZETA
  Кат. №: 66363
  -20%
  САЛИВИТ сашета 20 x 5.3 гр. ЕРБОЗЕТА 21,53 лв. от Vitania.bg
  26.90 лв. 21.53 лв.
  Купи само за
  2.15 лв. + 193.8 бонус точки.
  Цената е валидна до 30.04.2024
  Полезност
  Описание на САЛИВИТ сашета 20 x 5.3 гр. ЕРБОЗЕТА

  Състояния като физическо изтощение и умора могат да бъдат предизвикани от много неща. Липсата на качествен сън, поемането на много ангажименти, стрес, ежедневни грижи, липса на време за почивка и други са все причини, които могат да са “помощници” за това.  Хората, изпитващи подобна умора, се чувстват редовно отпаднали, без желание за някаква активност. 

  Подобни симптоми не бива да се неглижират, тъй като с времето могат сериозно да влошат отношенията ви с другите и да повлияят негативно на ежедневието ви. Щом чувствате липса на енергия е възможно да боледувате по-често, да усещате болки в мускулите, гърба и да имате редовно главоболие. От Vitania.bg предлагаме да разгледате хранителната добавка Саливит сашета 20 х 5,3 грама на компанията от Сан Марино Ербозета

  Какво представлява Саливит?

  Хранителната добавка е разработена на базата на витамини и минерални соли. Включен в състава ѝ е още добре познатият Сибирски женшен, а калият и магнезият подпомагат функционирането на мускулите. Salivit на Erbozeta е комплексен препарат, оказващ помощ при различни физически натоварвания и стрес. Витамините C и Е имат свойството да намалят вредното действие на свободните радикали. 

  Комбинацията между различните соли и витамини е това, което ще ви помогне да намерите баланса и да се почувствате бодри. Сибирският женшен използван в традиционната китайска медицина, увеличава издръжливостта на организма и има антиоксидантно действие. Полезен е и при физическа слабост, липса на концентрация и активно спортуване. Формулата на Саливит повишава защитните функции на организма, повлиява добре имунната система и възвръща енергията.

  Как правилно да се използва Саливит?

  При употребата на хранителни добавки винаги трябва да спазвате това, което препоръчва производителят. В този случай важно е да знаете:

  • приемайте по едно саше на ден – то трябва да се разтвори в чаша с вода;

  • няма известни странични ефекти – добре е да се уверите, че не сте свръх чувствителни към някои от съставките;

  • Саливит не е заместител на разнообразното хранене – от Витания ви съветваме да се опитате да промените ежедневните си навици, да отделяте повече време за почивка и да се храните с пресни и здравословни продукти.

  В онлайн аптеката ще откриете хранителната добавка Саливит на промоционална цена. Така спестявате средства и снабдявате тялото си с важни витамини и соли. Грижата за здравето е от първостепенно значение, затова не я пренебрегвайте.

  САЛИВИТ / SALIVIT подробно описание:

  САЛИВИТ® е хранителна добавка на базата на минерални соли и витамини със Сибирски женшен. Калият и Магнезият допринасят за нормалното функциониране на мускулите. Магнезият подпомага електролитния баланс и намалява умората и изтощението.


  СВОЙСТВА:

  • Магнезиеви и калиеви соли: от съществено значение за попълване загубата на минерали по време на изпотяване. Магнезият допринася за електролитния баланс и играе основна роля в енергийния метаболизъм. И двата вида соли подпомагат нормалната функция на нервната система и мускулите.
  • Сибирски женшен: има ефективно адаптогенно и имуностимулиращо действие.
  • Витамини C и E: имат важно антиоксидантно действие в организма. Тъй като по време на физическа активност производството на свободни радикали се увеличава значително, приемът на витамини С и Е с хранителни добавки помага да се предотвратят негативните им ефекти върху организма. Витамин С и витамин Е са най-важните, тези молекули неутрализират реактивните кислород и азот, съдържащи молекули и повишават нивата на глутатион в тъканите. Благодарение на тези свойства те изпълняват фундаментална роля в защитните механизми на организма срещу свободните радикали и предотвратяват липидната пероксидация, ДНК и протеиновото окислително увреждане. Освен това витамин С участва в регенерирането на окисления витамин Е в активната му форма. По време на физическата активност производството на свободни радикали забележително се увеличава и добавка на витамин С и Е помага да се предотврати тяхното отрицателно въздействие върху организма. Освен това приемането на тези антиоксиданти намалява физическото изтощение и чувството на физическа слабост.
  • Солите на магнезия и калия като цитрати показват висока биодостъпност и играят важна роля в регулиране мускулната възбудимост, основна роля в енергийния механизъм, регулиране на осмотичното налягане, водата и киселинно-алкалния баланс на организма , както и в регулиране функциите на мускулните и нервни клетки.
  • Сибирският женшен е храст, традиционно използван в китайската медицина и все още широко използван за адаптогенните си свойства.Увеличава съпротивлението, основно при физични изпълнения, и изпълнява антиоксидантно и имуностимулиращо действие. Поради това е полезен в случаи на стрес, физическа слабост и намалена концентрация, оздравяване и спортна активност.
  • Малтодекстрините са лесно смилаеми и абсорбируеми въглехидрати, главно произведени чрез хидролиза на царевица и картофено нишесте.Тези полимери постепенно освобождават молекули на глюкозата, като по този начин осигуряват освобождаване на енергия, удължено във времето и по този начин чувството за физическа слабост намалява. Малтодекстрините подобряват устойчивостта.

  САЛИВИТ / SALIVIT употреба:

  Препоръчителната дневна доза е 1 саше на ден, разтворено в чаша вода.

  ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: Не са известни странични ефекти, свързани с използване на този продукт. Избягвайте използването му в случай на известна свръхчувствителност към един или повече от неговите компоненти.

  ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ: Да се съхранява на места, недостъпни за деца! Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Добавките не са предназначени за заместители на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот.

  СЪХРАНЕНИЕ:Да се съхранява на хладно и сухо място, при температура не по-висока от 25 ° C! Най-добър преди датата на опаковката.

  Регистър на хранителните добавки на Италианското Министерство на здравеопазването
  КОД № 32324

  САЛИВИТ / SALIVIT състав:

  Магнезиев цитрат
  Морски магнезий (оксид, хидроксид, карбонат,
  сулфат, хлорид)
  Магнезиев карбонат
  Магнезиев пидолат
  Калиев цитрат
  Калиев хлорид
  Сибирски женшен (Eleutherococcus senticosus Maxim.)
  корен, сух екстракт, 0.8% Елеутерозиди и 10% Сапонозиди.
  Витамин C
  Витамин E

  Дневна доза
  (1 саше)
  Магнезий 375 mg
  Калий 400 mg
  Сибирски женшен (Eleuterococcus root) от които: 100 mg
  - Елеутерозиди 0,8 mg
  - Сапонозиди 10 mg
  Витамин C 90 mg
  Витамин E 15 mg

  ОПАКОВКА:
  20 сашета по 5.3 g 

  НЕ СЪДЪРЖА ГЛУТЕН. НЕ СЪДЪРЖА ЛАКТОЗА.

  Физическо изтощение:
  Има съществена разлика между физическото изтощение и психическото изтощение:
  - при физическото изтощение засегнато е само тялото;
  - при психическо изтощение са засегнати ума и тялото.
  Физическата слабост и физическото изтощение имат сериозно отражение върху цялото тяло и се проявяват не само в съзнанието, но също и като:
  - физически слабост
  - емоционални симптоми
  - поведенчески симптоми

  Физически симптоми при физическо изтощение и физическа слабост:
  - чувство на умора през повечето време
  - често боледуване,
  - ежедневно главоболие,
  - болки в гърба,
  - мускулни болки,
  - промени в апетита,
  - промени и в навиците на съня

  Физическото изтощение е по-скоро симптом, отколкото болест. Хората, страдащи от физическа слабост и умора, се чувстват отпаднали, отнесени, имат забавени рефлекси и понижени жизнени функции през деня. Прекомерната умора е един от най-честите рискови фактори за инцидентите на пътя и на работното място.


  Производител  и дистрибутор:
  Erbozeta S.p.A.
  Strada delle Seriole, 41/43
  47894 Chiesanuova (RSM)
  www.erbozeta.com
  info@erbozeta.com

  Дистрибутор за България:
  Киат Фарма ЕООД
  София, жк Студентски град,
  ул Акад. Ст. Младенов № 8
  тел. 0884791576,
  www.kiatpharma.bg;
  е-mail: office@kiatpharma.bg

  ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:

  Не са известни странични ефекти, свързани с използване на този продукт. Избягвайте използването му в случай на известна свръхчувствителност към един или повече от неговите компоненти.

  Прочети повече >>
  Допълнителна информация

  САЛИВИТ сашета 20 x 5.3 гр. ЕРБОЗЕТА се предлага във vitania.bg на цена от 21,53 лв. Може да бъде закупен и на място във физическите ни обекти, цената е различна от тази в сайта, на адрес: ONLINE Aптека Витания, София - Метростанция Константин Величков, София - Метростанция Жолио Кюри, София - Метростанция Младост 1, София - Люлин, Кауфланд, София - Младост 4, Кауфланд, София - Дружба, BILLA, София - Дружба, T MARKET, София - Студентски град, Димитровград - Кауфланд, Петрич - Кауфланд, Сандански - Кауфланд. Както всички други продукти от категория За имунитет и жизненост, този също може да бъде доставен до вашата врата бързо и евтино.
  САЛИВИТ сашета 20 x 5.3 гр. ЕРБОЗЕТА се произвежда от ERBOZETA S.p.A и може да бъде закупен от vitania.bg на преференциална цена от 2,15 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  При пазаруване от vitania.bg получавате:
  1. Безплатна доставка над 100.00 лева.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.
  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.
  Коментари

  Анна Иванова 2019-07-03 13:11:10

  Пила съм го при крампи след фитнеса

  Сара Петрова 2019-08-06 15:26:19

  Приемам го винаги когато ми предстои тежко физическо натоварване.

  Боряна Цветанова 2022-02-22 20:00:51

  много е приятен на вкус

  12,90 лв.