Сайтът използва бисквитки.

Защо Витания?

За нас

„Аптеки Витания” е верига аптеки, функциониращи на територията на гр. София, създадена и ръководена от магистър - фармацевт Велизар Руженов. Над 3000 клиента дневно се обслужват от служителите на аптеки Витания.

Защо да изберете нас:

Доволни
клиенти

Доволните клиенти са нашата цел. „Защото, тук пазарувам с удоволствие” е мотото на аптеки Витания

Топ позиция на пазара

Превъзходното съотношение между цени и компетентни консултации определя позицията ни на пазара

Квалифицирани фармацевти

При нас работят квалифицирани магистър - фармацевти и помощник - фармацевти

Честност и респект

Ключова роля в нашата фирма са честност и респект в подхода към клиенти, служители и партньори, защото само заедно можем да постигнем целите си

Точност и коректност

Задължителна точност и коректност

Сигурен
успех

Бързи решения и ясен начин на работа осигуряват нашия успех

Забързаният начин на живот, липсата на достатъчно време и все по-широкото приложение на Интернет, ни подтикна за ваше удобство и улеснение, да създадем онлайн аптека.

Целта е да се осигурят евтини и качествени продукти на всеки, който има достъп до интернет и да доставим тези продукти до Вашата врата.

Благодарение на интернет и този сайт, вие ще се възползвате до 90% намаление от цената на много добре познати продукти, които сте видели в местната аптека.

Vitania.bg предлага разнообразие от продукти: лекарства, продавани без рецепта, витамини, хранителни добавки, продукти за сексуално благополучие и семейно планиране, парфюми и козметични продукти, тоалетни принадлежности, електрически уреди и продукти за грижата на вашето бебе. Услугата се контролира от напълно квалифицирани фармацевти, които са на разположение, за да обсъдят симптомите и въпросите по даден медицински проблем в пълна поверителност, чрез имейл или телефон разговор.

Сайтът ни е лицензиран за продажба на лекарства, изписвани без рецепта, хомеопатия, хранителни добавки, козметика, билки, диетични храни и  други с лиценз /разрешително/ 4007 от Министерство на здравеопазването.

Нашият сайт е изцяло регламентиран и одобрен от Държавните органи в Република България и напълно се придържа към стандартите, определени от Добрата Фармацевтична Практика. Ние сме също така и членове на Български Фармацевтичен Съюз (БФС).

Екипът на Vitania.bg е разработил уникален способ (начин), който позволява на фармацевтите да проверят годността на лекарство за даден пациент, като му гарантират сигурна доставка. Всяка поръчка се проверява и можем да зададем допълнително въпроси, ако забележим, че клиентът е поръчал големи количества медикаменти. Нашите фармацевти си запазват правото да откажат лечение, ако почувстват, че с продуктите може да се злоупотреби или ако има риск за безопасността на пациента. Ние спазваме насоките от Добрата Фармацевтична Практика за начина на действие при такива ситуации.

Корпоративна информация

Vitania.bg е собственост на Витания Ви Ар ЕООД и работи в регистрирани помещения в аптека в София.

Всички продукти, предлагани на този електронен магазин са оригинални и качествени. Посочените цени са крайни, с включено ДДС и не включват доставка.

Желаем Ви бързо оздравяване!
Екипът на аптеки Витания.

Последвайте ни и научете повече за нас: