Сайтът използва бисквитки.

 • До 25% ОТСТЪПКА на продукти против стрии и целулит
  Поръчай сега
 • До 50% ОТСТЪПКА на слънцезащита
  Поръчай сега
 • До 25% ОТСТЪПКА на продукти URIAGE BEBE
  Поръчай сега
 • До 35% ОТСТЪПКА на козметика АVENE
  Поръчай сега
 • »
  Bioderma

  Bioderma

  “Биодерма” е определяна като медицинска козметика и много често се оказва сред препоръчаната от дерматолозите за облекчаване на различни дерматологични състояния.

  Повече за марката Bioderma

  Bioderma е френска дермокозметична марка и е на пазара от половин век. Тя се отличава с отношението си към кожата като към жива, сравнително автономна система, която трябва да бъде подкрепяна и насърчавана да се справя сама с проблемите си. Затова нейните продукти се разработват така, че да са максимално близки до естествено срещащите се в кожната тъкан вещества и да оптимизират естествените ѝ функции и механизми на действие.

  За целта “Биодерма” работи с учени и дерматолози от цял свят. Използва последните научни открития в областта, като прави и много собствени изследвания, та да бъдат нейните продукти резултатни и напълно безопасни за потребителите.

  Коя серия на “Биодерма” да изберете?

  Широката палитра дермокозметични продукти на Bioderma са разделени в серии с ясно предназначение. Те са класифицирани според два основни принципа - типа на кожата, който е сравнително постоянен, и моментното ѝ състояние, което е преходно и може да бъде преодоляно с добра грижа.

  Това означава, че можете да се възползвате от продукти на “Биодерма” от повече от една серия. Например, ако имате чувствителна кожа, използвайте Sensibio. Но в същото време подходяща формули за вас има във Photoderm (слънцезащитни), както и в Pigmentbio, ако страдате от хиперпигментация, или в Hydrabio - при дехидратация.

  Сред най-успешните продуктови серии на Bioderma са Abcderm (за деца), Atoderm (за суха и много суха кожа), Sebium (за мазна, акне и несъвършенства), Matricium (за регенерация на кожните клетки), Cicabio (при раздразнен и увреден епидермис), Nodé (за косата).

  Ясното адресиране на всяка продуктова серия на “Биодерма” значително облекчава избора на нужния продукт дори от неопитни потребители.

  Продукти, които ще откриете в този раздел

  Дермокозметиката на “Биодерма” е представена на Vitania.bg максимално пълно. Тук винаги ще откриете:

  • продукти за лице и тяло Bioderma - кремове, лосиони, тоници, серуми за обгрижване и възстановяване на всеки тип кожа, за забавяне на стареенето и минимизиране на признаците му, както и на всякакви несъвършенства, за регенериране на клетките;
  • формули за коса - шампоани, балсами, маски и всичко, което ви е необходимо, за да поддържате косата си здрава, гъвкава и силна, с красив блясък;
  • бебешка козметика Bioderma - за защита на деликатната и уязвима кожа на най-малките;
  • надеждна слънцезащита с висок защитен фактор (SPF50) - иновативните продукти на “Биодерма” не просто защитават епидермиса от изгаряне и увреждане от ултравиолетовите лъчения (UVA/UVB), но и подобряват устойчивостта и здравето му. Те правят излагането на слънце достъпно буквално за всеки, независимо от възраст, състояние на кожата, склонност към алергии и хиперпигментация;
  • мицеларни води Bioderma - сред тях е и първата в света Sensibio H2O, която отвори нова ера в почистването на лицето и дегримирането;
  • формули на “Биодерма” за специални проблеми - за суха и много суха кожа, склонна към атопия, за облекчаване на сърбеж и екземи, за лечение на акне и т. н.

  С много високо доверие на потребителите се ползват комплектите - както подаръчни, така и за специализирана грижа в няколко стъпки.

  Защо да поръчате онлайн от аптека “Витания”?

  Обичате нещата да стават бързо, с минимум усилия и високо ниво на надеждност? Тогава поръчайте своята дерматологична козметика Bioderma онлайн от нас, аптека “Витания”! Така ще се възползвате максимално както от типичните предимства на пазаруването в интернет, така и от надеждността и сигурността на покупките от легитимна, лицензирана аптека.

  Формулите на “Биодерма” често се препоръчват от дерматолозите за облекчаване и лечение на различни кожни проблеми. Това повишава сериозно изискванията както към прозрачността на произхода им, така и към отговорното съхранение на дермокозметиката и професионалното ѝ познаване - все сериозни причини да пазарувате точно от Vitania.bg.

  Добавете достъпните цени и честите промоции и ще разберете защо работим основно с постоянни клиенти.

  Bioderma BRAND PAGE
  Bioderma SENSIBIO Bioderma SEBIUM Bioderma HYDRABIO Bioderma ATODERM Bioderma ABCDerm Bioderma PHOTODERM Bioderma NODE Bioderma CICABIO Bioderma MATRICIUM Bioderma PIGMENTBIO
  Филтри
  Филтри
  • Цена
   Производители
  • Тип
  • Заболявания
  • Аптеки
  • Наличие на коментар
  • Наличие на ранкинг на продукт
  Няма намерени продукти