Сайтът използва бисквитки.

Защо Витания?

Бонус точки

Всеки регистриран в сайта vitania.bg потребител, при поръчка на продукт извън акция и заплащане цената на същия, получава определен брой бонус точки съгласно обявените условия към момента на поръчка на продукта.

Всяка бонус точка има левово изражение от 0.10 лв. Бонус точките се преобразуват в левови отстъпки и могат да бъдат използвани в бъдеще от регистрираните потребители на сайта vitania.bg при покупка на продукти (извън акция) като отстъпка в размер на до 90% от цената на същите.

В страницата с информация за продукта са посочени бонус точките, които той ще Ви донесе след като го закупите. В същата страница може да намерите информация за стойността на продукта в бонус точки. Броят на натрупаните и използвани бонус точки може да бъде видян в “Моя профил”. При покупка на артикули в промоция не се начисляват бонус точки.

Витания Ви Ар ЕООД си запазва правото да определя по собствено усмотрение и да прави промени в политиката си на предоставяне на бонус точки и последващата им употреба от регистрираните на сайта потребители.