Сайтът използва бисквитки.

 • 20% ОТСТЪПКА на козметика BIODERMA ABCDerm
  Поръчай сега
 • До 25% ОТСТЪПКА на козметика EUCERIN
  Поръчай сега
 • До 30 % ОТСТЪПКА на слънцезащитни продукти
  Поръчай сега
 • Филтри
  • Производители
  • Аптеки
  • Наличие на коментар
  • Наличие на ранкинг на продукт
  »
  Omron

  Omron

  Измерването на кръвното налягане вкъщи става все по-обичайно за съвременните хора, особено ако са загрижени за здравето си. Един от най-добрите избори на домашен апарат за контрола му е японската марка “Омрон”. Покупката на термометри и инхалатори с тази марка също е отлично попадение.

  Повече за Omron

  “Омрон” е японска компания от Киото, която работи от близо век. Разработването на медицински изделия за лична употреба и професионално предназначение е само едно от бизнес направленията, в които тя се развива. Omron предлага на пазара едни от най-надеждните апарати за измерване на кръвно налягане, цифрови термометри, инхалатори, преносими ЕКГ, монитори за пациенти и т. н.

  “Омрон” се стреми да решава социални проблеми, като намалява до минимум сърдечно-съдовите и мозъчни заболявания, дължащи се на високото кръвно налягане, както и астматичните пристъпи. Компанията преследва целите си, като проектира и произвежда все по-надеждни и достъпни изделия за контрол и лечение на хипертонията и астмата.

  Какви уреди ще срещнете в раздела?

  В колекцията с продукти на “Омрон” на Vitania.bg ще откриете най-търсените у нас:

  Апарати за кръвно налягане

  • Omron M2 е дигитален, напълно автоматичен, за горната част на ръката. Автоматизирано е дори напомпването и контролирането му. С него се работи бързо и лесно. Стойностите се изписват върху цифровия екран, върху който има и индикатор за правилно поставяне на маншета. Следи и аритмии. Помни до 30 записа.
  • Omron M3 - дигитален, изцяло автоматизиран, за над лакътя. Регистрира неравномерния сърдечен ритъм. Помни до 60 показания на двама потребители поотделно.
  • Omron RS2 за китка е автоматично устройство за измерване върху китката. Открива аритмии (неравномерен пулс), има индикатор за правилното поставяне на маншета и голям цифров дисплей за показване на измерените стойности. Записва до 30 резултата.

  Термометри

  Термометрите Omron са дигитални, подходящи за ректално (през ануса), орално (в устата) или аксиларно (под мишницата) измерване. Измерват температурата бързо и удобно. Издават звуков сигнал при готовност. Те са безопасни, водоустойчиви, със сменяеми батерии. Някои модели са с гъвкав връх.

  Кои са предимствата на апаратите за кръвно налягане “Омрон”?

  Продуктите на японската компания са:

  • модерни и високотехнологични, преминали клинично валидиране от признати външни организации;
  • предлагащи качество, точност и надеждност при регистрацията на данни като в лекарския кабинет;
  • с възможност за високо индивидуализиране на избора на апарат за измерване на кръвното налягане; удобни и лесни за използване без необходимост от предварително обучение.

  Устройствата на “Омрон” заедно с придружаващите ги приложения ви позволяват лесно да следите показателите за здравословното си състояние. Можете да преглеждате данните за кръвното си налягане по всяко време - хронологично или за установяване на модели, да изпращате съответните данни по имейл до лекаря си или до друг консултант.

  Не случайно Omron е и най-малкият засега в света апарат за измерване на кръвно налягане - колкото ръчен часовник, който постига медицинска точност и е одобрен за употреба от FDA (Американската агенция по лекарствата и храните). “Омрон” е най-препоръчваният бранд от кардиолозите в Европа.

  Защо да поръчате от онлайн аптека Vitania.bg?

  Продуктите на “Омрон” изпълняват сериозни функции - като контрол върху хипертонията и температурата и облекчение на астматичните пристъпи. В повечето случаи надеждността им е толкова важна, колкото и на медикаментите за лечение на посочените състояния.

  Като поръчате от онлайн аптека “Витания”, вие пазарувате не само лесно и удобно, но и с гаранция за сигурността и надеждността на уредите “Омрон”, одобрени за медицинска употреба. Предлагаме ви ги на адекватни на качеството им цени и при нужда можем да ви помогнем с избора на най-подходящия за вас модел.

  Поръчайте своя Omron продукт и се грижете отговорно за здравето си!

  Няма намерени продукти