Сайтът използва бисквитки.

 • До 40% ОТСТЪПКА на продукти за срещу диария
  Поръчай сега
 • 20% ОТСТЪПКА на козметика BIODERMA ABCDerm
  Поръчай сега
 • До 25% ОТСТЪПКА на козметика EUCERIN
  Поръчай сега
 • До 30 % ОТСТЪПКА на слънцезащитни продукти
  Поръчай сега
 • »
  Elgydium

  Elgydium

  “Елгидиум” е част от френската група “Пиер Фабр”. Тя произвежда специализирани решения за дентално здраве според най-строгите фармацевтични норми. Те са ефективни и приятни за употреба от цялото семейство.

  Защо стоматолозите препоръчват продуктите на “Елгидиум”?

  Формулите на “Елгидиум” се разработват в сътрудничество със зъболекари и фармацевти, в партньорство с Френското дружество по пародонтология и орална имплантология и с Френския институт за одонтологични изследвания. Това гарантира пълна гама продукти, адекватни на потребностите от превенция, обгрижване и терапия на устната кухина, от ежедневно почистване във всички възрасти за всеки човек.

  С марката Elgydium се разработват пъстра палитра изделия според действащите фармацевтични стандарти за устна хигиена и грижа за нуждите на цялото семейство. Вземат се иновативни решения, подбират се съставки и технологии (някои от тях патентовани), които правят продуктите на “Елгидиум” резултатни, толерантни и безопасни. Всички преминават клинични тестове.

  “Елгидиум” дава предимство на ефективни растителни съставки, което пък намалява вредните вещества и опасностите не само за хората, но и за околната среда.

  Продуктите на Elgydium носят етикет Origine France Garantie (Гарантиран френски произход), който се присъжда от независим сертифициращ орган.

  Кои са най-търсените продукти на бранда Elgydium?

  Паста за зъби “Антиплака”

  “Антиплака” на “Елгидиум” намалява зъбната плака и пречи на образуването на нова, като почиства и полира. След по-малко от триседмично приложение по 2-3 пъти дневно плаката намалява с 93%. Реминализира емайла на зъбите. Оставя приятно чувство за свежест и аромат на мента. Подходяща е за употреба от деца над 12 години и възрастни.

  “Елудрил” - вода за уста

  Elgydium Eludril е серия води за уста. Освен че почистват максимално устната кухина, водите имат и своята специфична насоченост. Разработени са формули за раздразнени и кървящи венци, за почистване при ортодонтски апарати и брекети, против плака, антибактериални, за чувствителни зъби, против лош дъх, за избелване и др. Някои от тях са подходящи и за деца.

  Четка за зъби “Дифюжън”

  Elgydium Diffusion е мека, с уникална структура на влакната и гъвкавост в конфигурацията им. Успява да почисти оптимално дори труднодостъпните зони. Адаптира се към вас, гъвкава е и щади венците и зъбите. На гърба главата е грапава за почистване на езика. Подходяща е за тийнейджъри и възрастни.

  Какви средства за орална хигиена ще намерите в раздела?

  На нашия сайт ще откриете пълноценна подборка продукти на Elgydium, която ви осигурява максимална грижа за зъбите и венците:

  • четки “Елгидиум” с различна твърдост на косъмчетата, размер на главата и функционалност;
  • пасти Elgydium с различно предназначение - избелващи, антикариесни, против плака и зъбен камък, успокояващи чувствителните и раздразнените венци. Предлагаме ви и паста, която разкрива плаката, като я оцветява, без да повлиява брекетите и ортодонтските апарати;
  • интердентални четки за оптимално почистване на междузъбията;
  • вода за уста на “Елгидиум” - като поддържа зъбите и венците чисти и свободни от бактерии, противодейства на инфекции и възпаления, гингивити и пародонтити. Подходящи са за употреба и след стоматологични интервенции в устната кухина;
  • конци “Елгидиум” - различни видове, включително покрити с восък за лесно плъзгане;
  • гелове “Елгидиум” за различни цели - облекчаване на свръхчувствителните зъби - нанася се лесно, действието му се усеща до 5 минути, не се изплаква; за успокояване и заздравяване на раздразнена и разранена устна лигавица;
  • бебешки и детски четки и пасти за различните възрастови групи.

  Предимства да закупите онлайн от аптека “Витания”?

  Политиката на производителя е марката Elgydium да се продава само в аптеките. Това не е случайно - разчита се на подготвеността и професионалната отговорност на фармацевтите.

  Vitania.bg е част от верига аптеки и отговаря на всички нормативни изисквания за легитимност. Самият сайт е лицензиран за продажба на дребно на лекарства без рецепта, хранителни добавки, медицински изделия, козметика, продукти за дентална хигиена.

  Поръчайте своя Elgydium на добра цена и ни се обадете, ако ви е нужна консултация!

  Няма намерени продукти