Сайтът използва бисквитки.

 • До 40% ОТСТЪПКА на продукти за срещу диария
  Поръчай сега
 • 20% ОТСТЪПКА на козметика BIODERMA ABCDerm
  Поръчай сега
 • До 25% ОТСТЪПКА на козметика EUCERIN
  Поръчай сега
 • До 30 % ОТСТЪПКА на слънцезащитни продукти
  Поръчай сега
 • Филтри
  • Цена
  • Аптеки
  • Наличие на коментар
  • Наличие на ранкинг на продукт
  »
  SupraVit

  SupraVit

  Използвате ли ефервесцентни мултивитамини? Знаете ли на коя марка са? Преобладаващото болшинство разтворими мултивитамини у нас са Supravit, може би и вашите са такива?

  Повече за “Суправит”

  “Суправит” е българска марка на компанията Kendy Pharma, която е на пазара от 1992 година. Логото ѝ се разпознава върху опаковките на хранителни добавки с витамини, минерали и микроелементи за ежедневна употреба.

  Те са предназначени за обогатяване на храненето, попълване на хранителни дефицити, възникнали по различни причини, и подкрепа на редица биохимични реакции в организма на деца и възрастни. Препоръчват се при високо физическо и психическо натоварване, за болни и здрави.

  Продуктите Supravit се формулират на базата на сериозни научни проучвания, произвеждат се във високотехнологична производствена база и с непрекъснат контрол върху качеството и безопасността им до самия пласмент. Използват се чисти съставки, произвеждани от световни лидери, с доказана ефикасност, проверени характеристики и безопасност.

  Защо брандът е сред лидерите в производството на разтворими мултивитамини?

  Значителна част от портфолиото на “Суправит” се пада на разтворимите мултивитаминни таблетки. Акцентът на производителя върху тях се определя от научния факт, че ефервесцентните формули се усвояват по-бързо, по-лесно и по-пълноценно от организма. А това прави хранителните добавки много по-ефективни и ползите от всяка активна съставка - много по-значими.

  Няколко са факторите, които определят лидерските позиции на “Суправит” на пазара на разтворимите мултивитамини:

  • устойчивостта и чистотата на продуктите - съставките се подбират грижливо, използват се натурални аромати и оцветители, изключени са консервантите и подсладителите (аспартам), ГМО. Следи се стриктно за кръстосани замърсявания;
  • сигурност, резултатност и безопасност - определят се от оптималната селекция и балансираност на биоактивните вещества във всяка формула. Непрекъснатият качествен контрол от входа на суровините до изхода на продукцията гарантират максималното запазване на биоактивността на съставките, отличната им усвояемост и резултатност;
  • модерни витаминни комплекси от водещи доставчици - основната част от съставките, влагани в разтворимите таблетки на “Суправит” са с марка Quali®-Blends и производител DSM, Базел, Швейцария; производство по лиценз на Kendy Suisse AG, Швейцария.

  Какви други продукти предлага производителят?

  “Витамини и минерали от А до Я плюс женшен”

  Всяка таблетка осигурява балансирана комбинация от витамини и минерали за подкрепа на имунитета, енергията и жизнеността. Добавеният женшен подобрява адаптивността на организма. Продуктът е предназначен за продължителна постоянна употреба.

  “Актив + коензим Q 10”

  Формулата на “Суправит” от витамини и минерали, обогатена с коензим Q 10, е подходяща за хора с напрегнато ежедневие и усилени тренировки. Помага за ускорено възстановяване и укрепване на имунната система след боледувания и при умора - включително пролетна.

  “Самбукус Нигра”

  Sambucus Nigra се базира на концентриран натурален екстракт от черен бъз. Билката е известна с антиоксидантната си сила, дължаща се на феноли, флавоноиди и антоцианидини. Добавените витамин C и цинк усилват действието ѝ на имуностимулатор, скъсяват периодите на боледуване и възстановяване.

  Много търсени са формулите на “Суправит” с магнезий, калций, витамин C, витамин D3, комбинации между тях и др.

  Предимства да поръчате онлайн от аптека “Витания”

  На Vitania.bg ще откриете най-търсените продукти на “Суправит” и при необходимост - изчерпателна консултация за начина им на употреба и ползите от всеки от тях. Ще ви подкрепим коректно и с разбиране при избора ви според персоналните ви потребности при пълна конфиденциалност.

  Цените са достъпни за всеки бюджет, но можете да пазарувате и при честите промоции, които осигуряваме за вас.

  Поръчайте лесно и бързо хранителни добавки от “Суправит” и ще получите своята доставка на удобно за вас място и време без допълнителни ангажименти.

  Няма намерени продукти