Сайтът използва бисквитки.

 • 20% ОТСТЪПКА на козметика BIODERMA ABCDerm
  Поръчай сега
 • До 25% ОТСТЪПКА на козметика EUCERIN
  Поръчай сега
 • До 30 % ОТСТЪПКА на слънцезащитни продукти
  Поръчай сега
 • Филтри
  • Цена
  • Тип
  • Аптеки
  • Наличие на коментар
  • Наличие на ранкинг на продукт
  »
  Erbozeta

  Erbozeta

  През последните десетилетия на пазара се появиха високотехнологични компании, произвеждащи лекарства, хранителни добавки и медицински изделия. Те залагат резултатите от научните изследвания в основата на продуктите си, разчитат на високотехнологично оборудване, строг контрол и непрекъснати проучвания - от суровините до готовите продукти. Една от тях “Ербозета”.

  Повече за Erbozeta

  “Ербозета” е производител на висококачествени хранителни добавки, козметика и медицински изделия от Република Сан Марино. Работи в сътрудничество с университетски центрове и болници за създаване на максимално ефективни и безопасни продукти на фармацевтично ниво, отговарящи на терапевтичните потребности на пазара.

  Формулите на “Ербозета” са авангардни, създадени с иновативни съставки и високи технологии в модерно предприятие по фармацевтичните стандарти. Продуктите се изпитват клинично в партньорство със световно признати специалисти.

  Така Erbozeta успява да гарантира на лекарите и пациентите им ефикасност, стабилност, качество и безопасност на своите изделия.

  Кои са най-популярните лекарства в каталога на бранда?

  “Цистидеп”

  Хранителната добавка Cistidep на “Ербозета” е препоръчителна при цистит и като профилактика на възпаления на отделителните пътища. Пречи на захващането на болестотворните бактерии и подпомага изхвърлянето им навън.

  “Саливит”

  Благодарение на състава си Erbozeta Salivit действа като адаптоген и подобрява физическата издръжливост. Той подкрепя електролитния баланс, противодейства на умората и слабостта, стимулира оптималната работа на мускулите и нервната система.

  “Зета Артро Кюр”

  Zeta Artro Cur на “Ербозета” е насочена към облекчаване на ставната болка и скованост и възстановяване на движението. В състава на продукта влизат определящите активни вещества: хидролизиран колаген, хондроитин сулфат, глюкозамин сулфат, както и билкови екстракти.

  “Алердеп”

  Богатият билков състав на Erbozeta Allerdep носи полза при възпаление на дихателните пътища. Помага при овладяване на възпалението, втечняването и изхвърлянето на секретите, редуциране на симптомите.

  “Ункадеп”

  Антиоксидантното действие на Uncadep на “Ербозета” пази имунната система, засилва самозащитата на организма и води до по-бързо оздравяване при настинка и инфекциозни вирусни заболявания.

  “Фрутдеп”

  С екстрахираните си от плодове натурални биоактивни съставки Erbozeta Frutdep оптимизира работата на имунната система и оказва подкрепа на организма в противопоставянето му на грип, вирусни заболявания и настинки. Хранителната добавка е в удобни за пиене еднодозови флакони.

  “Зета Колест”

  Erbozeta Zeta Colest е създадена за контрол и регулация на високия общ холестерол и лошия холестерол (LDL) в кръвта. Оптимизира метаболизма на липидите и възстановява липидния дисбаланс, подкрепя здравето на черния дроб.

  “Ревмадеп”

  Специално подбраните съставки превръщат Reumadep на “Ербозета” в успокояващ възпалението и болезнеността на ставите гел. Няколко пъти дневно го нанасяйте с деликатен масаж върху зоната на болката и ще изпитате облекчение. Подходящ е и при травми.

  В борбата с кои проблеми могат да ви бъдат полезни продуктите на Erbozeta?

  Най-популярните продукти на “Ербозета” са предназначени за помощ при често срещани здравословни проблеми. Използвайте ги при:

  • отслабнала имунна система, която става причина за чести настинки и вирусни инфекции, умора и обща слабост;
  • заразни заболявания на дихателните пътища;
  • възпаления на уринарния тракт;
  • повишени физически натоварвания, които водят до умора и изтощение;
  • артрит и други ставни заболявания, водещи до болка, скованост и ограничено движение;
  • високи нива на липидите в кръвта и повишен холестерол, които носят риск за сърдечно-съдовата система и др.

  Изделията на Erbozeta са под формата на сиропи, таблетки и сашета, гелове, кремове. Лесни са за приложение и имат бързо действие.

  Защо да закупите формули на Erbozeta онлайн от Vitania.bg?

  Продуктите на “Ербозета” са формулирани в подкрепа на здравето при някои често срещани нарушения. Затова е важно да сте добре информирани, преди да започнете употребата им. Освен това е нужно да сте убедени, че са съхранявани при условия, които напълно запазват качеството им.

  Vitania.bg е онлайн аптека, част от аптечната верига “Витания”, която обслужва повече от 3 000 клиента дневно. Ние сме добре подготвени както да ви консултираме при нужда, така и да съхраняваме при оптимални условия лекарства и хранителни добавки, козметика и медицински изделия.

  Предлагаме ви достъпни цени и чести промоции, при които можете да пазарувате изгодно и доста по-скъпи артикули.

  Изберете “Ербозета” и подобрете здравето и комфорта си!

  Филтри
  Филтри
  • Цена
  • Тип
  • Аптеки
  • Наличие на коментар
  • Наличие на ранкинг на продукт
  Няма намерени продукти