Сайтът използва бисквитки.

 • До 30% ОТСТЪПКА на продукти срещу алергия
  Поръчай сега
 • 25% ОТСТЪПКА на козметика BIODERMA
  Поръчай сега
 • До 25% ОТСТЪПКА на козметика REVALID
  Поръчай сега
 • 15 % ОТСТЪПКА на козметика BETTINA BARTY
  Поръчай сега
 • Защо Витания?
  » » »
  ЗЕТА ТОНИК флакони 20 х 10 мл. ЕРБОЗЕТА

  ЗЕТА ТОНИК флакони 20 х 10 мл. ЕРБОЗЕТА

  ZETA Tonic fl. 10 ml. х 20 ERBOZETA
  Кат. №: 66369
  -20%
  ЗЕТА ТОНИК флакони 20 х 10 мл. ЕРБОЗЕТА 28,80 лв. от Vitania.bg
  36.00 лв. 28.80 лв.
  Купи само за
  2.88 лв. + 259.2 бонус точки.
  Цената е валидна до 30.04.2024
  Полезност
  Описание на ЗЕТА ТОНИК флакони 20 х 10 мл. ЕРБОЗЕТА

  ЗЕТА ТОНИК / ZETA TONIC описание:

  ЗЕТА ТОНИК® е хранителна добавка с витамини, растителни екстракти, фосфатидилсерин и L-теанин. Розовият златовръх, Китайският лимонник и Индийският женшен имат тонизиращи и адаптогенни свойства. Витамините В6, В12 и С участват в енергийния метаболизъм и спомагат за намаляване на слабостта и умората.
  Свойства:
  Розов златовръх: Aдаптогенно действие. Подпомага способностите за учене и паметта и облекчава симптомите на умора по време на физически упражнения.
  Китайски лимонник: Aдаптогенно и антистресово действие. Подкрепя централната нервна система, подобрява рефлексите, резистентността и изпълнението на трудовата дейност.
  Индийски женшен: Tонично-адаптогенно действие. Полезен е при нарушения на вниманието и паметта и при стрес.
  Нар: действа като антиоксидант.
  Фосфатидилсерин: модулира метаболитните процеси в мозъка и благоприятства паметта.
  L-Теанин: действа при психическа и физическа умора,  и предизвиква усещане за релакс. Доказано е, че може да подобри когнитивните способности и паметта.
  Витамин C: антиоксидантно действие. Модулатор на физиологичния имунитет.
  Витамини B6, B12 и Фолиева киселина: участват в енергийния метаболизъм и са полезни за намаляване на слабостта и умората.

  ЗЕТА ТОНИК е хранителна добавка с производител Ербозета, Сан Марино. Зета Тоник съдържаща витамини, растителни екстракти, фосфатидилсерин и L- теанин. Тонизиращо средство за възстановяване при състояния на слабост и за подобряване на паметта.

  ЗЕТА ТОНИК / ZETA TONIC употреба:

  Препоръчителната доза е 1 еднодозов флакон на ден, за предпочитане сутрин.
  • хванете еднодозовата бутилката с ръце;
  • натиснете силно капачката с двата палеца до край, така че съдържанието му да попадне в разтвора;
  • разклатете добре, развийте капачката и изпийте получената суспензия.
  ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:
  Не са известни странични ефекти, свързани с употребата на този продукт. Избягвайте да го използвате в случай на известна свръхчувствителност към един или повече от неговите компоненти.
  ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:
  Този продукт съдържа производни на соя. Да се съхранява на места, недостъпни за деца! Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Добавките не са предназначени за заместители за разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот.
  СЪХРАНЕНИЕ:
  Да се съхранява на хладно и сухо място, при температура не по-висока от 25 ° С. Най-добър преди датата на опаковката.

  ЗЕТА ТОНИК / ZETA TONIC състав:

  Мед
  Розов златовръх (Rhodiola rosea L.) корен, течен екстракт
  Боровинка (Vaccinium myrtillus L.) плодов сок, концентрат
  Китайски лимонник (Schisandra chinensis Baill.) плод, сух екстракт,
   1% Шизандрин
  Индийски женшен (Withania somnifera (L.) Dunal.) корен, сух екстракт,
  2.5% Витанолиди
  Нар (Punica granatum L.) плодов сок, концентрат
  Фосфатидилсерин
  L-Теанин
  Витамин C
  Витамини B6, B12 и Фолиева киселина

  Дневна доза
  (2 еднодозови бутилки)
  Акациев мед (Acacia honey) 3,00 g
  Розов златовръх (Rhodiola rosea) течен екстракт 160 mg
  Концентриран сок от боровинки (Vaccinium myrtillus) 110 mg
  Китайски лимонник (Schisandra) плод сух екстракт 80,0 mg
  от които Шизандрин 0,80 mg
  Индийски женшен (Withania) корен сух екстракт 80,0 mg
  от които Витанолиди 2,00 mg
  Концентриран сок от нар (Punica granatum) 80,0 mg
  Витамин C 60,0 mg
  Фосфатидилсерин 50,0 mg
  L- Теанин 20,0 mg
  Витамин B6 2,00 mg
  Фолиева киселина 200 mcg
  Витамин B12 1,00 mcg

  ОПАКОВКА
  20 еднодозови бутилки по 10 ml

  НЕ СЪДЪРЖА ГЛУТЕН. НЕ СЪДЪРЖА НАТУРАЛНА ЛАКТОЗА.

  Стресът, преумората и намалената концентрация са нашите обичайни спътници. Ден след ден те се натрупват, отслабват организма, намаляват съпротивителните му сили. Правят ни вяли, отпуснати и безразлични, съсипват потенциала на нашата памет и концентрация, убиват желанието ни за живот. В такова състояние не бързайте да посягате към силни успокоителни и/или стимулиращи средства. От хилядолетия насам хората са си помагали с билки.

  Затова ние ви предлагаме „Зета тоник“, разработен на базата на изпитани лечебни растения, обогатен с витамини и биоактивни вещества. Той носи тяхното антиоксидантно действие, осигурява подобряване на паметта и концентрацията, помага за преодоляване на отпадналостта и последиците от стреса, стимулира познавателните процеси и умствената дейност като цяло.

  Кога да използвате Зета Тоник?
  „Зета тоник“ притежава тонизиращо-адаптогенна сила и е препоръчително да се използва:
  •  в периоди на възстановяване след боледуване, слабост на организма, физическа и психическа преумора, влошени памет и концентрация;
  •  за по-лесното преживяване на внезапни силни емоции и постоянен стрес;
  •  при нужда от укрепване на способността за учене, памет и концентрация при ученици и студенти;
  •  за подобряване паметта при по-възрастни хора;
  •  при нужда от енергия, яснота и сила на ума.

  Кои са съставките на „Зета тоник“ и какви ползи носят те на организма?
  Съчетанието на трите силни адаптогена – родиола розея, шизандра и ашваганда подобрява адаптивните способности на организма и го тонизира. Като действат в синергия, билките намаляват физическото и психическо изтощение, повишават устойчивостта и работоспособността. Под влиянието им нарастват възможностите за учене, човек може да разчита на по-добра памет и концентрация.

  Към тях са добавени нар и боровинка, които имат силно антиоксиданто действие и съставките им съдействат за неутрализиране на опасните свободни радикали.

  Във формулата на Зета Тоник са включени биоактивни вещества като L-Теанин и фосфатидилсерин за стимулация на мозъчната дейност, подобряване паметта и концентрацията и противодействие на стреса. Не са пропуснати витамин С с неговото силно антиоксиданто действие и незаменима роля за възстановителните процеси, както и важните за нервната система и за общото здраве витамини от В комплекс – B6 (пиридоксин), В9 (фолиева киселина), B12 (кобаламин). За доброто антиоксидантно действие на „Зета тоник“ допринася и използваният акациев мед.

  Розов златовръх (Rhodiola rosea), екстракт от хидролиза на корен
  Розовият златовръх, известен още като родиола розея, отдавна се слави със своите адаптогенни свойства. Те са потвърдени и от съвременните клинични проучвания, които недвусмислено установяват възможностите на билката да влияе за адаптирането на организма към променливите условия на средата. Приемът на екстракт от розов златовръх повишава физическата устойчивост и подтиква преодоляването на физическото и психическо изтощение. Отчита се намаляване на времето на реакция, повишаване на способностите за учене и подобрени памет и концентрация. Увеличава се потенциалът на организма да се справя със стресовите натоварвания.

  Индийски женшен (Ashwagandha root,Withania somnifera), сух екстракт от корен, 3% витанолиди
  Индийският женшен е сред най-силните адаптогени, използвани в традиционната медицина. Съвременната наука проучва с интерес богатия състав на ашвагандата и вече до голяма степен са известни механизмите, по които характерните ѝ съставки (витанолиди, стероидни лактони) въздействат на централната нервна система и на организма като цяло. Особено ценни са свойствата на ашваганда да се противопоставя на стреса и да стимулира познавателните (когнитивните) способности. Тя е препоръчителна при проявен дефицит на вниманието и за подобряване на паметта.

  Китайски лимонник (Schisandra chinensis), сух екстракт от плодове, 1% шизандрини
  Шизандрата е друг признат адаптоген, използван от древността. Доказано е в клинични условия, че приемът ѝ стабилизира и повишава психо-физическите показатели на болни, изпаднали в изтощение. Съставките ѝ стимулират физиологичните процеси, които осигуряват повече енергия, повече сила и по-добри рефлекси, по-добра памет и концентрация.

  L-теанин
  Ако сте любители на зеления чай, няма начин да не сте чували за тази аминокиселина. Тя е известна със свойството си да преминава кръвно-мозъчната бариера и да релаксира мозъка. Под влиянието ѝ умът ви се чувства прояснен, става бърз и остър, емоционалният стрес намалява, когнитивните (познавателните) способности се повишават, усилват се памет и концентрация. Учените вече знаят, че това се дължи на свойството на L-теанина значително да увеличава производството на GABA (аминокиселина, съпричастна с оптималната работа на мозъка и централната нервна система), допамина и серотонина (хормоните на щастието).

  Фосфатидилсерин
  Веществото е най-важният фосфолипид в мозъка. Той участва в биохимичните механизми, които осигуряват когнитивните (познавателни) функции и ученето при възрастните, стимулират подобряване на паметта и концентрацията. Дефицитът му се свързва с мозъчната дегенерация.

  Концентриран сок от нар (Pomegranate, Punica granatum)
  Дребните зрънца на нара са изключително богати на полифеноли и притежават мощно антиоксидантно действие. Медицината вече е доказала свойствата на комплекса полифеноли в този плод да потиска окисляването на лошия холестерол (LDL – липопротеини с ниска плътност) и да пази от атеросклероза. А чистите кръвоносни съдове са важни както за здравето на сърцето, така и за оптималното състояние на мозъка.

  Концентриран сок от боровинки (Bilberry, Vaccinium myrtillus)
  Боровинките съдържат витамини, минерали и биоактивни вещества, подкрепящи работата на различните жизнени системи в организма. Но особени ценни те са поради високото си съдържание на антоцианини – багрилата, които осигуряват тъмния цвят на плодовете и зеленчуците. Антоцианините са сред веществата с най-силно антиоксидантно действие, което пази клетките от разрушителното влияние на свободните радикали, оксидативен стрес, увреждане и израждане.

  Акациев мед (Acacia honey)
  Той е сред най-ценните и полезни видове мед. Подобно на нара и боровинката има отлично антиоксидантно действие. Освен другите си лековити свойства, акациевият мед нежно релаксира нервната система, действа добре при нервно напрежение и повлиява успокояващо психичните разстройства.

  Витамини C, B6 (пиридоксин), В9 (фолиева киселина), B12 (кобаламин)
  Витамини C
  Това вероятно е най-популярният сред витамините. Намесва се на практика в почти всеки процес, осигуряващ нормалната дейност на организма, притежава мощно антиоксидантно действие.

  B6 (пиридоксин)
  Наред с другите си свойства е отговорен за синтеза на хормона на щастието – серотонин. Има важна роля за подобряване на паметта и концентрацията. Недостигът му се свързва с депресивни състояния и увреждане на нервната система.

  В9 (фолиева киселина)
  Знае се, че фолиевата киселина е изключителна важна за формиране на пълноценен ембрион при бременност. Но тя е необходима също за добрата мозъчна дейност при възрастните и за производството на допамин и серотонин – така наречените хормони на щастието, действащи като невротрансмисери.

  B12 (кобаламин)
  Кобаламинът е определящ за състоянието на нервната система – централна и периферна. Включва се във формирането на миелиновата обвивка на нервните влакна, поддържа тонуса на нервните клетки. При недостигът му са затруднени познавателните способности – внимание, памет и концентрация и т. н.

  Зета Тоник съдържа тези три витамина от В комплекс във формулата си, защото в съчетание те имат отговорна роля за опазването на кръвоносните съдове от атеросклеротични плаки, а дефицитът им се свързва с повишен риск от сърдечни заболявания и мозъчен инсулт.


  № 41919 от Регистъра на хранителните добавки на Италианското  Министерство на Здравеопазването
  Производител  и дистрибутор:
  Erbozeta S.p.A.
  Strada delle Seriole, 41/43
  47894 Chiesanuova (RSM)
  www.erbozeta.com
  info@erbozeta.com

  Дистрибутор за България:
  Киат Фарма ЕООД
  София, жк Студентски град,
  ул Акад. Ст. Младенов № 8
  тел. 0884791576,
  www.kiatpharma.bg;
  е-mail: office@kiatpharma.bg

  ПОКАЗАНИЯ:

  ЗЕТА ТОНИК® е хранителна Прочети повече >>

  Допълнителна информация

  ЗЕТА ТОНИК флакони 20 х 10 мл. ЕРБОЗЕТА се предлага във vitania.bg на цена от 28,80 лв. Може да бъде закупен и на място във физическите ни обекти, цената е различна от тази в сайта, на адрес: ONLINE Aптека Витания, София - Метростанция Константин Величков, София - Метростанция Жолио Кюри, София - Метростанция Младост 1, София - Люлин, Кауфланд, София - Младост 4, Кауфланд, София - Дружба, BILLA, София - Дружба, T MARKET, София - Студентски град, Димитровград - Кауфланд, Петрич - Кауфланд, Сандански - Кауфланд. Както всички други продукти от категория За имунитет и жизненост, този също може да бъде доставен до вашата врата бързо и евтино.
  ЗЕТА ТОНИК флакони 20 х 10 мл. ЕРБОЗЕТА се произвежда от ERBOZETA S.p.A и може да бъде закупен от vitania.bg на преференциална цена от 2,88 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  При пазаруване от vitania.bg получавате:
  1. Безплатна доставка над 100.00 лева.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.
  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.
  Коментари

  Мирела Колева 2019-03-29 16:48:45

  След едномесечен прием по едно флаконче на ден, започнах отново се да чувствам тонизирана, енергията ми се възвърна, умората изчезна.

  Сара Петрова 2019-08-06 14:52:30

  Ползвам си го всеки ден и съм много доволна.

  Симона Кьовбашиева 2022-03-17 18:52:17

  Много добре повлиява на концентрацията ми по време на сесия.

  12,90 лв.